Bezoek onze mobiele website

Aladdin - Originele versie

Guy Ritchie - USA - 2019 - 128 min.
met Mena Massoud, Naomi Scott, Will Smith, Marwan Kenzari, ...

Na Christopher Robin, Beauty and the Beast, en Dumbo is het de beurt aan Aladdin: Disney steekt al haar animatieklassiekers in een nieuw live-action jasje.

Aladdin is een straatjongen die samen met zijn aapje Abu steelt om te overleven. Hij wordt verliefd op prinses Jasmine, de dochter van de Sultan, en probeert er alles aan te doen om haar uit haar kluizenaarschap te redden. Jafar, de rechterhand van de Sultan, geeft Aladdin de mysterieuze opdracht om een magische lamp te zoeken in de Grot der Wonderen. Samen met de wensvervulllende Genie (vertolkt door Will Smith) en een vliegend tapijt vertrekt Aladdin op een magisch avontuur om Jafar te slim af te zijn, de fictieve havenstad Agrabah te redden en Jasmine te helpen.

Verwacht geen kopie van het origineel uit 1992, maar eerder een “re-imagining”. De typische actiestijl en humor van Guy Ritchie (gekend van Sherlock Holmes, Snatch en Lock, Stock and Two Smoking Barrels) worden verweven met de gekende Disney-betovering.

We vertonen deze familiemusical in zowel de originele als de Vlaamse versie.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net