Bezoek onze mobiele website

Binti

Frederike Migom - België - 2019 - 90 min.
met Bebel Tshiani Baloji, Mo Bakker, Joke Devynck, Baloji,…
JEF Festival: Beste Film; FIFEM (Montréal): Grand Prix

Zaterdag 6 april (14u45) wordt een heel speciale vertoning. De hoofdrolspelers van ‘Binti’, Mo Bakker en Bebel Tshiani Baloji, komen naar de vertoning. Na de vertoning kan je ze vragen stellen en persoonlijk ontmoeten. Zo kunnen jullie alles te weten komen over deze fantastische film en de acteurs. Tickets zijn beschikbaar vanaf 14u15 aan de kassa. Reserveren is mogelijk via floris@studioskoop.be. Vermeld duidelijk jouw naam en het aantal tickets.

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z’n mama, zodat ze in het land kunnen blijven. Winnaar Beste Film (professionele jury) op het JEF festival, winnaar Grote prijs en speciale vermelding van kinderjury op FIFEM (Montréal)

Nederlands gesproken – vanaf 8 jaar

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net