Bezoek onze mobiele website

CHIERI AND CHERRY

Makoto NAKAMURA - Japan - 2016 - 54 min.

Chieri is een jong schoolmeisje wiens vader gestorven is. Haar enige vriend is Cherry, haar knuffel, die in haar fantasiewereld kan praten en bewegen en die haar beschermt nu haar vader gestorven is. Wanneer ze met haar moeder haar grootmoeder bezoekt om de herdenkingsceremonie van haar vader voor te bereiden vindt ze een hondje dat op het punt staat te bevallen van jonge puppies. Een kraai en een vreemd monster hebben het echter gemunt op de jonge hondjes. Kunnen Chieri en Cherry ze beschermen?

Na de film kan iedereen gezellig aanschuiven aan de knutseltafels in het Studio Skoop café. JEF stelt terug zijn stop-motion-installaties op waar ieder aan de slag kan. Iedereen kan origami vouwen, KIMONObox kleedt je kids met yukata tot heuse samurais of geishas, AKIBA station biedt japans lekkers samen met de heerlijke dorayakis van onze Gohan mamas en ook INARI animeert jong & oud met japanse spelen.

info & tickets

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net