Bezoek onze mobiele website

Killing

Shinya TSUKAMOTO - Japan - 2018 - 80 min.
met Shin'ya Tsukamoto, Yû Aoi, Sôsuke Ikematsu,...

De vergelijking tussen westerns en samoerai-films is snel gemaakt. Maar waar een goede cowboy-film bijna onschuldig vertier biedt voor een luie zondagnamiddag, gaat het er in menig samoerai-drama toch vaak iets heftiger aan toe. Zo ook in Killing. Maar wat had je anders verwacht met zo’n titel.

In Killing keren we terug naar het einde van de Edo-periode. De jonge samoerai Mokunoshin Tsuzuki houdt zich als een onervaren krijger schuil in een klein dorpje van rijstboeren. Hij helpt hen op het veld, flirt met de dochter van het gezin waar hij verblijft en traint haar jonge broertje in het vechten met stokken. Die relatieve rust wordt verstoord door een bende bandieten, maar ook door de komst van de ervaren strijder Jirozaemon Sawamura, een rol die regisseur Shinya Tsukamoto zelf speelt. Heeft Mokunoshin het in zich om een échte samoerai te worden? Je ontdekt het in deze ongepolijste film vol wraak en waanzin. Wie na deze rauwe film graag even wil bekomen, is meer dan welkom in het Studio Skoop Café voor een sake of umeshu.

info & tickets

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net