Bezoek onze mobiele website

The Villainess

Byung-gil Jung - Zuid-Korea - 2017 - 129 min.
met Ok-bin Kim, Ha-kyun Shin, Jun Sung, ...

Unieke vertoning op dinsdag 26 september om 19u30. Regisseur Byung-gil Jung zal aanwezig zijn om de film in te leiden en enkele vragen te beantwoorden.

Reserveren is mogelijk via info@studioskoop.be (vermeld uw naam en het aantal tickets).

Deze film wordt vertoond i.s.m. het Korean Cultural Center Brussels i.h.k.v. het vijfde KOREAN FILM FESTIVAL BRUSSELS (20-30 sept. 2017).

Een vleugje ‘La Femme Nikita’, een snuifje ‘Kill Bill’ en een sausje Hong Kong actieheldinnen, maar dan toch nog anders. ‘The Villainess’ is een unieke en waanzinnige trip in actieland, vol buitenaardse choreografieën en geflipte scenariotwists. Fans van excessen zetten 26 september (19u30) best nu al in de agenda, want het is hoogdag voor de action-lovers.

Onze heldin wordt na een buitensporige slachtpartij wakker in een ondergrondse faciliteit van de overheid. Ze wordt als sleeper agent terug vrijgelaten in de maatschappij, wat naar onze bescheiden mening geen goed idee is. Ze heeft een nieuw (mooier) gezicht, een nieuwe identiteit en een nieuw leven. Alle redenen om gelukkig te zijn, maar langzaam begint haar verleden haar toch in te halen. En als dat een verleden van geweld is, dan zijn de brokken niet te lijmen met een dikke knuffel, maar met high-kicks, low-kicks, zwaarden, assault rifles en pakweg alles wat half los hangt en waarmee de hardheid van schedels op de proef kan gesteld worden. TOP-entertainment, maar laat kleine Gregory misschien best bij de babysit.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net