Bezoek onze mobiele website

The Wild Pear Tree

Nuri Bilge Ceylan - Turkije - 2018 - 188 min.
met Hazar Ergüçlü, Murat Cemcir, Ahmet Rifat Sungar, Ercüment Balakoglu,…

De achtste film intussen van de meesterlijke verteller Nuri Bilge Ceyman (‘Winter Sleep’, ‘Once Upon A Time In Anatolia’) gaat terug naar de humanistische thema’s van zijn vroegere werk. Met een heel visueel expressieve stijl legt hij de nadruk op het belang van de familiebanden in onze ontwikkeling, grote filosofische thema’s, kunst, literatuur, creativiteit en conflict.

In zijn typische engagerende en humoristische stijl behandelt Ceyman hetverhaal van Sinan, een Turkse jongen die een passie heeft voor literatuur en altijd al schrijver wou worden. Wanneer hij terugkeert naar zijn geboortedorp op het Turkse platteland, zet hij alles op alles om geld bijeen te schrapen om zijn boek te kunnen publiceren. Maar de schulden van zijn vader halen hem in.

“A gentle, humane, beautifully made and magnificently acted movie … It’s an unhurried, elegiac address to the idea of childhood and your home town, and how returning to both has a bittersweet savour.” – The Guardian

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net