Bezoek onze mobiele website

20th Century Women

Mike Mills - USA - 2016 - 118 min.
met Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig, Lucas Jade Zumann,…

Trouwe Skoop-gangers herinneren zich allicht nog het kleine wonder genaamd ‘Beginners’, waarin Mike Mills min of meer zijn liefde betuigt aan zijn vader. Een man op leeftijd die ondanks een kankerdiagnose volop geniet van zijn laattijdige coming-out. In ‘20th Century Women’ zien we een verhaal geïnspireerd door zijn moeder. Een rijke en diepzinnige viering van de vrouwelijke complexiteit, familie en de banden die we doorheen ons leven smeden.

Santa Barbara in de jaren ’70. Dorothea Fields is een koppige alleenstaande moeder voorbij de 50. Haar tienerzoon Jamie groeit op te midden de grote culturele veranderingen van de jaren ‘70. Dorothea schakelt de hulp in van twee jongere vrouwen om Jamie een voldoende brede opvoeding te kunnen geven. Abbie, een vrijdenkende fotografe, en Julie, het provocatieve buurmeisje.

Wat volgt is een liefdesbrief aan alle mensen die bezig zijn met opvoeding en een impressie van de jeugdjaren die ons vormen. Deze vreemd samengestelde familie legt de basis voor de relaties die hen de rest van hun leven zullen inspireren.

“20th Century Women is a rushing river of gorgeous moments, a full-frontal assault of poetic observation and craftily constructed vignettes.” (The Guardian)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net