Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Circ
Affiche avantpremiere

Alien: Covenant

Ridley Scott - USA - 2017 - 123 min.
met Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride,...

Sir Ridley Scott ( ‘Blade Runner’, ‘Thelma & Louise’, ‘Gladiator’,...) heeft een imdb-profielpagina waar 99,9% van de andere profielen jaloers op zijn. Hij is één van die zeldzame regisseurs die een breed spectrum van filmliefhebbers weet te plezieren, dankzij een artistieke aanpak van grote filmproducties. ‘Alien’ (1979) geniet intussen een iconische status in het horror/science-fiction genre en inspireerde achtereenvolgens topregisseurs als James Cameron, David Fincher & Jean-Pierre Jeunet tot succesvolle vervolgverhalen.

Nu keert Scott zelf terug naar zijn universum met de de prequels op ‘Alien’. ‘Prometheus’ (2012) hebben we reeds achter de kiezen en met ‘Alien:Covenant’ worden we watertandend het hoofdgerecht voorgeschoteld. Het recept blijft ongewijzigd:
We leren een crew van nietsvermoedende ruimte-ontdekkingsreizigers kennen, in dit scenario de ‘astronauten’ op het koloniserende schip ‘Covenant’. Ze stuiten op een vreemde planeet die op het eerste zicht ‘safe’ lijkt. Die rustige wereld blijkt alsnog een hellegat, waar niet iedereen levend zal ontkomen.
De verwachtingen zijn duidelijk, maar het is altijd spannend om te zien hoe Scott het geheel op smaak brengt. Eén ding blijft ongewijzigd: “In space, no one can hear you scream”.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net