Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Circ
Affiche avantpremiere

Una

Benedict Andrews - GB/USA/CAN - 2017 - 94 min.
met Ben Mendelsohn, Rooney Mara, Tobias Menzies, Riz Ahmed, …

Toen Una 13 was, was Ray er 40. De twee begonnen technisch gezien een relatie met wederzijdse toestemming. Hun moreel onverantwoorde en wettelijk illegale seksuele relatie begon op een buurtbarbecue en eindigde na een wanhopige vlucht die voor buitenstaanders veel weg had van een kidnapping. 15 jaar na de gerechtsprocedure en bijgevolg 15 jaar na hun laatste ontmoeting heeft Ray een nieuw leven opgebouwd, met een partner van zijn eigen leeftijd. Voor Una was opnieuw beginnen minder gemakkelijk. Om redenen die ons bijster zijn zoekt ze de man opnieuw op. Wil ze retributie, een hoofdstuk afsluiten, begrip…? Misschien wil ze de man gewoon kapot maken?

Er ontspint zich een verhaal dat ergens het midden houdt tussen een wraakthriller en een verknipte romance. Alleszins, het is een meeslepende trip die het trauma an sich niet uitbuit, maar een soort van ambiguïteit aan het thema toevoegt. Er wordt niets goedgepraat, noch verzwegen, maar laat het oordeel volledig aan de kijker over.

“Rooney Mara brings a uniquely rich and volatile immediacy to Una’s buried turmoil. You can feel it under her skin, the steadiness of her sharp features like the calm ocean surface above a shipwreck.” (Indiewire)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net