Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Stan  ollie on tour
2019 festival campagnebeeld combo 2
Japan-square2019
Cafeopeningsurencorrectwit

Can You Ever Forgive Me?

Marielle Heller - USA - 2018 - 106 min.
met Melissa McCarthy, Richard E. Grant, Dolly Wells,...
genomineerd voor 3 Oscars

Lee Israël verkocht ooit veel boeken. In de niche van celebrity-biografie was ze een toonaangevende schrijfster met o.a. werken over Katherine Hepburn, Tallulah Bankhead en Estee Lauder. Op een bepaald moment krijgt ze te maken met writers block en verliest ze haar momentum. Ze grijpt naar de drank en komt in een neerwaarste spiraal terecht. Ze wordt een wandelend cliché: Na een gefaalde relatie hecht ze enkel belang aan haar kat, ze leeft ongezond, onhygiënisch en is op de koop toe onvriendelijk en vuilgebekt.

Wanneer ze de financiële bodem bereikt zoekt ze wanhopig naar een manier om geld te verdienen. Wanneer ze ontdekt dat verzamelaars grof geld over hebben voor persoonlijke brieven van bekende overleden schrijvers, laat ze haar talent de vrije loop. Ze schakelt de hulp in van haar nieuwe vriend Jack, een flamboyant enigma, wanneer ze zelf geseind staat. De twee maken er een zootje van en al snel staat er meer op het spel dan enkel een reputatie.

FR
Biographe respectée, Lee Israel se met à contrefaire des lettres d’écrivains et célébrités décédées pour payer son loyer, le jour où les temps deviennent durs. Lorsque ces contrefaçons éveillent les soupçons, elle vole les vrais manuscrits pour les vendre à un receleur rencontré dans un bar.

ENG
When Lee Israel falls out of step with current tastes, she turns her art form to deception.

(Cinenews)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net