Bezoek onze mobiele website

Cars 3 - NV

Brian Fee / Disney-PIXAR - USA - 2017 - 109 min.

Avant-Première op woensdag 19, zaterdag 22 en zondag 23 juli i.s.m. de Filmstones!

14u45: Vlaamse Versie
17u15: Originele Versie

Moeilijk te geloven dat de eerste Disney/Pixar ‘Cars’-film al dateert van 2006. In het Nascar-geïnspireerde universum waarin de auto’s zelf de chauffeurs zijn, is ‘Lightning McQueen’ al meer dan een decennium ouder dan in onze eerste ontmoeting. Hij is niet langer de jonge hotshot van weleer. Hij zit ongeveer in de helft van z’n leven, wat voor atleten zoveel wil zeggen als: “Het pensioen lonkt”.

De nieuwe generatie neemt het stilaan over met Jackson Storm als rijzende ster aan het firmament. Alles loopt letterlijk en figuurlijk op wieltjes voor Jackson. Van goeden huize en klaarblijkelijk jonger en sterker dan de concurrentie eist hij dat de oudere generatie een stapje opzij zet. Lightning McQueen wordt uit de sport verdrongen. Om zijn comeback te realiseren moet hij de hulp inschakelen van een jongere race-technieker, die eigentijdse tactieken hanteert. De algemene wijsheid ‘wie niet snel is moet slim zijn’ wordt nieuw leven ingeblazen. We mogen ons dus verwachten aan het onverwachte, want het hart van een echte kampioen is nooit uit geracet.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net