Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Circ
Cafe19u

Just Like Our Parents (Como Nossos Pais)

Laís Bodanzky - Brazilië - 2017 - 102 min.
met Maria Ribeiro, Clarisse Abujamra, Jorge Mautner, …

Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een lager pitje gezet. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meiden zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters.

Wanneer Rosa’s moeder een schokkende onthulling doet, acht Rosa de tijd rijp om de regie van haar leven weer in eigen handen te nemen. Ze doorbreekt de dagelijkse sleur en ontdekt op deze manier dat het leven nog veel voor haar in petto heeft.

Laís Bodanzky’s indrukwekkend naturalistische film portretteert het leven van drie generaties Brazilianen in een grootstad. Hun leven zit gekneld tussen hun eigen passies en de verwachtingen van de maatschappij.

Just Like Our Parents is een fijnzinnig en intrigerend familieportret, met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net