Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Circ
Affiche avantpremiere

Gifted

Marc Webb - USA - 2017 - 101 min.
met Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan,…

Marc Webb is (nog) geen grote naam in het Amerikaanse filmlandschap. Hij verwierf voornamelijk faam als regisseur van muziekclips voor Amerikaanse supergroepen/-artiesten. Enkel ‘500 Days Of Summer’ (2009), het bescheiden indie-hitje met Joseph Gordon-Levitt en Zooey Deschanel doet bij sommigen een belletje rinkelen. Laat dit geen obstakel zijn, want wat Webb doet met een, op het eerste zicht, dun scenario, daar kunnen velen nog van leren.

Frank Adler is een alleenstaande man met een weinig ambitieuze job als botenhersteller in een kuststadje in Florida. Hij heeft de opvoeding van zijn nichtje, Mary, op zich heeft genomen. Het zevenjarige meisje is bijzonder intelligent, maar toch wil Frank dat ze een gewone opvoeding krijgt, zoals zijn zus het zou gewild hebben. Deze gewone opvoeding komt al snel in het gedrang wanneer Mary’s leerkracht, directrice en zelfs de grootmoeder het kind liever op een gespecialiseerde school zien, waar ze haar mathematische talenten ten volle kan ontwikkelen. Het komt tot een rechtszaak die Frank en Mary dreigt op te splitsen.

Laat je niet misleiden. Dit drama heeft weinig weg van een soort van ‘Rainman’/’Annie’ crossover, maar valt ergens op het spectrum ‘Kramer vs. Kramer’/‘Little Man Tate’, met uitstekende acteurs en oerdegelijke regie.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net