Bezoek onze mobiele website

God’s Own Country

Francis Lee - GB - 2017 - 104 min.
met Josh O'Conner, Alec Secareanu, Gemma Jones, Ian Hart,…
4 BIFA’s 2017 (Beste Film, Acteur, debuutscript, geluid), Sundance 2017:Best World Cinema – Drama

Johnny werkt van ‘s morgens tot ‘s avonds laat op de familieboerderij, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Zijn zieke vader kijkt streng over zijn schouder mee. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, waar hij betekenisloze avontuurtjes beleeft. De zelfhaat druipt van zijn gedrag af, maar niet omwille van zijn verdoken geaardheid, maar zijn mentale gevangenschap in een leven waar hij niet noodzakelijk om gevraagd heeft.

Als de Roemeense seizoenarbeider Gheorghe voor enkele weken op de boerderij komt werken, beginnen de zaken de veranderen. Hun passie is initieel brutaal en vreemd, maar al snel wordt duidelijk dat Gheorghe niet enkel pasgeboren lammetjes kan temmen. Terwijl hun band groeit, begint niet enkel Johnny te ontdooien, ook de kijker voelt letterlijk de adem in de longen stromen. Ongekende emoties nemen het over en zal het leven van beide mannen definitief veranderen.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net