Bezoek onze mobiele website

Het Ongelooflijke Verhaal Van De Mega Grote Peer

Amalie Næsby Fick & Jørgen Lerdam - Denemarken - 2017 - 79 min.

Zoals gewoonlijk is alles peis en vree in het kleine dorpje Solby, waar Sebastian de olifant en Micho de kat het leuk vinden om te vissen op de pier. Totdat er zich plotseling iets vastbijt aan het einde van de lijn. Onze twee vrienden halen een fles met een boodschap boven: een bericht van de burgemeester van Solby, die eerder op mysterieuze wijze is verdwenen. Hij laat weten dat hij op het Geheimzinnige Eiland zit en dat hij daar een ongelooflijke ontdekking heeft gedaan. Sebastian en Mitcho besluiten om de burgemeester te hulp te schieten en ze beginnen aan een gek avontuur, vol gevaar, listige piraten, spoken en draken.

En onderweg zullen ze iets ontdekken dat hun vredige dorpje voor altijd zal veranderen: een gigantische peer!

Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer, geïnspireerd door de klassieke kinderliteratuur van Jakob Martin Strid, is de eerste samenwerking tussen drie Deense animatie-specialisten, waaronder Philip Einstein Lipski (Ronal the Barbarian). Vastbesloten om te ontsnappen aan de standaard animatie-esthetiek, volgde het trio van regisseurs drie sleutelwoorden: plezier, verbeeldingskracht en vreugdevolle anarchie! Deze film, die aan meer dan 50 landen werd verkocht, zal de allerkleinsten doen kraaien van de pret!

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net