Bezoek onze mobiele website

Janneman Robinson & Poeh (Christopher Robin - NV)

Marc Foster - USA/GB - 2018 - 104 min.
met Hayley Atwell, Ewan McGregor, Toby Jones,...

In dit hartverwarmende Disney-avontuur zien we een volwassen Christopher Robin (Janneman Robinson) terug. Van het spontane jongentje en speelse knuffeldier-eigenaar van Winnie de Poeh en consoorten schiet er niet veel meer over. Hij is een klassieke workaholic geworden, onderbetaald met een onzekere toekomst, die nauwelijks tijd heeft voor zijn vrouw en dochtertje. Hij is al zijn verbeeldingskracht kwijtgespeeld aan de harde realiteit en denkt nooit meer aan de glorietijd van de ontelbare avonturen in het Honderd Bunderbos. Het is nu de beurt aan Poeh beer, teigertje, knorretje, Ijoor en vrienden om onze wereld te betreden en Janneman Robinson te herinneren aan de liefdevolle en speelse jongen die nog ergens diep vanbinnen moet bestaan. Een incident met het koffertje van Janneman mondt uit tot een fantastisch Londens avontuur, dat nog maar eens bewijst dat echte vriendschap voor altijd is.

FR
Le temps a passé. Jean-Christophe, le petit garçon qui adorait arpenter la Forêt des Rêves bleus en compagnie de ses adorables et intrépides animaux en peluche, est désormais adulte. Mais avec l’âge, il est devenu sérieux et a perdu toute son imagination. Pour lui rappeler l’enfant attachant et enjoué qu’il n’a jamais cessé d’être, ses célèbres amis vont prendre tous les risques, y compris celui de s’aventurer dans notre monde bien réel…
(Bron: Cinenews)

ENG
A working-class family man, Christopher Robin, encounters his childhood friend Winnie-the-Pooh, who helps him to rediscover the joys of life.
(Bron: IMDB)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net