Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
21273144 1831235873853121 4991617955930241093 o
Cafe sitead2  small

Mother!

Darren Aronofsky - USA - 2017 - 121 min.
met Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer,...

Darren Aronofsky (‘Requiem For A Dream’, ‘Black Swan’) wou voor de vertoning op het Filmfestival van Venetië niets vertellen over de film. De screening zorgde voor de nodige ophef en ‘Mother!’ werd meteen gebombardeerd tot de meest controversiële film van het festival. Gejuich en boegeroep gingen hand in hand. Waarom? Dat komt u zelf te weten. Zonder teveel weg te geven kunnen we u vertellen dat de film over een koppel gaat dat in een idyllisch huis woont. Ze zijn op hun rust en privacy gesteld, maar plots krijgen ze enkele onverwachte bezoekers over de vloer. Er ontspint zich een duister verhaal, zoals we weten dat Aronofsky die meesterlijk beheert. Denk maar aan de eindscène (Jennifer Connely) in ‘Requiem For A dream’ of Winona Ryder die zichzelf in het gezicht steekt in ‘Black Swan’. De happy few die de film reeds zagen spraken van de meest alarmerende telg uit Aronofsky’s 20-jarige carrière. Zelf beschrijft hij de film als “It’s a cruise missile shooting into a wall, I want audiences to be prepared for that and prepped that it’s a very intense ride.”

Een goed gevulde sterrencast met Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, en Michelle Pfeiffer houden de beestige boel allemaal tesamen.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net