Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
The-villainess-rechterkolom-wit2
Aff skopium a1 hr
Circ
Cafe19u

My Cousin Rachel

Roger Michell - GB/USA - 2017 - 106 min.
met Rachel Weisz, Sam Claflin, Holliday Grainger,…

De roman van Daphne Du Maurier (1951) wordt in een nieuw kleedje gestoken, met dank aan een enigmatische titelrol van Rachel Weisz en een fantastische scriptadaptatie van Roger Michell, die er wonderwel in slaagt om de moderne vrouwelijke psyche te verweven met een klassieke kostuumfilm. Het puntje van uw stoel bevindt zich 106 minuten onder uw staartbeentje.

Het kostuumdrama My Cousin Rachel vertelt het duistere en romantische verhaal van een jonge Engelsman die wraak wil nemen op zijn mysterieuze en prachtige nicht, omdat hij haar ervan verdenkt zijn voogd te hebben vermoord. Maar het wordt ingewikkeld wanneer hij begint te bezwijken voor haar verleidelijke charmes.

Geniaal is de ambiguïteit waarmee de film gemaakt is. Pas op het allerlaatste moment kom je te weten of Rachel de bevlekte heilige maagd is of een snode gold-digger. Een spanning die men van begin tot einde magistraal weet te cultiveren en de ontlading meer dan genietbaar maakt.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net