Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
De duitse filmweek voor scholen
Cafe sitead2  small
21273144 1831235873853121 4991617955930241093 o

On Body And Soul

Ildikó Enyedi - Hongarije - 2017 - 116 min.
met Géza Morcsányi, Alexandra Borbély,...
Filmfestival Berlijn 2017: Gouden Beer (Beste Film)

Omdat Paul Verhoeven en zijn juryleden tijdens de Berlinale op slag verliefd werden op ‘On Body and Soul’ werd de film bekroond met de Gouden Beer. Tegelijk is het de vreemdste romcom van het jaar. Ildikó Enyedi plaatst een geduldig opgebouwd liefdesverhaal tegen de achtergrond van een Hongaars slachthuis: de asociale directeur valt voor de veel jongere nieuwe voedselinspectrice, die tekenen van autisme vertoont. Maar hun romance blijft bij voorzichtige, ietwat ongemakkelijke toenaderingspogingen. De zaken worden er niet eenvoudiger op wanneer ze tot hun eigen verbazing ontdekken dat ze ‘s nachts dezelfde droom delen waarin ze als herten ronddartelen in een winters bos. ‘On Body and Soul’ wisselt droomsequenties vol prachtige breedbeeldshots van wilde dieren af met subtiele humor en tragiek. Een klein meesterwerk van een in Europa onderbelichte regisseuse. (Bron: Film fest Gent, A.I.)

★★★★★
‘Een HOOGTEPUNT van dit filmjaar. On Body and Soul BEROERT HART ÉN HOOFD. Dit is zo’n ZELDZAME film waar ALLES KLOPT.’ (NRC HANDELSBLAD)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net