Bezoek onze mobiele website

Phantom Thread

Paul Thomas Anderson - USA - 2017 - 130 min.
met Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Camilla Rutherford,…
Oscar 2018: Kostuumdesign

Veel ‘buzz’ rond deze nieuwe film van Paul Thomas Anderson. Het zou namelijk de laatste keer zijn dat Daniel Day-Lewis komt opdraven op een filmset.

Londen in de jaren ’50. Na de tweede wereldoorlog is er opnieuw ruimte voor luxe en haute-couture. Reynold Woodcock is de bekendste couturier van het land. Samen met zijn zus Cyril zijn ze het middelpunt van de Britse mode-industrie. Ze kleden royalty, filmsterren, adel,… in hun eigen huisstijl. Vrouwen komen en gaan in het leven van Woodcock. Hij is een begeerde vrijgezel die inspiratie en gezelschap vindt in oppervlakkige contacten. Tot hij de jonge koppige vrouw Alma ontmoet. Al snel wordt ze een vaste waarde in zijn leven en eigent ze zich de rol van muze en geliefde toe. Altijd gecontroleerd en über-georganiseerd, valt zijn leven langzaam uiteen door de hand van de liefde.

Dit verlichtende portret toont het creatieve proces van een kunstenaar die zichzelf blijft heruitvinden, en de vrouw die zijn wereld tezamen houdt. Het is de achtste film van Paul Thomas Anderson en zijn tweede (na ‘There Will Be Blood’) en vermoedelijk laatste samenwerking met Daniel Day-Lewis.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net