Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Cinema belmundo  small
Wesandersonrechterkolom2

Red Sparrow

Francis Lawrence - USA - 2017 - 141 min.
met Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker, Jeremy Irons, …

Gebaseerd op het boek van Jason Matthews.

Ballerina Dominika Egorova is recruited to ‘Sparrow School’ a Russian intelligence service where she is forced to use her body as a weapon. But her first mission, targeting a CIA agent, threatens to unravel the security of both nations.

Dominika Egorova is geen simpele duif. Ze is een toegewijde dochter die haar moeder ten aller koste zal beschermen, ze is een (ex-)prima ballerina, die haar lichaam tot het uiterste heeft gedreven. En ze is een meester in de verleiding en manipulatie.

Wanneer Dominika een carrière-beëindigende blessure oploopt valt de droom van een internationale carrière ineen. Haar toekomst en die van haar moeder ziet er maar povertjes uit. Ze is een gemakkelijk doelwit voor de Russische inlichtingendiensten, die haar inlijven in het ‘Sparrow’-project, een geheime dienst die exceptionele jongeren de kneepjes van de counterspionage leert. Een perverse en sadistische opleiding waarbij het doel steeds de middelen heiligt en waarbij de rekruten hun hele lichaam in de strijd leren te werpen. Na de opleiding is ze de meest beloftevolle/ meest gevaarlijke sparrow ooit. Nu moet ze leren om haar nieuwe vaardigheden te verzoenen met de persoon die ze ooit was. Het leven van al haar geliefden staan op het spel, inclusief dat van een Amerikaanse CIA-agent, die haar voor zich probeert te winnen.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net