Bezoek onze mobiele website

Troisièmes Noces

David Lambert - België - 2018 - 98 min.
met Bouli Lanners, Rachel Mwanza, Eric Kabongo, Virginie Hocq,…

Naar het boek van Tom Lanoye.

Martin is een grillige 50-jarige homoseksueel. Zijn vriend kwam recentelijk om in een auto-ongeluk, waarbij hij ook betrokken was. Hij heeft het er zichtbaar heel moeilijk mee en het is duidelijk dat dit een loodzwaar rouwproces zal worden. Door het overlijden komt hij bovendien ook financieel in nauwe schoentjes te staan en dreigt hij hun geliefde huis te verliezen. Via een vriend krijgt Martin een lucratief voorstel om een schijnhuwelijk aan te gaan met een twintigjarige Congolese vrouw genaamd Tamara. Deze twee tegenpolen zullen hun liefde geloofwaardig moeten maken voor de migratie-autoriteiten, en door te doen alsof, zullen ze uiteindelijk van elkaar houden… op hun eigen manier.

Ondanks de zware thema’ s die de film aankaart (rouw, migratie, discriminatie) ligt haar sterkte in de situatiehumor die, naar analogie met ‘het leven’, de noodzakelijke relativering met zich meebrengt.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net