Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
De duitse filmweek voor scholen
Cafe sitead2  small
21273144 1831235873853121 4991617955930241093 o

The Leisure Seeker

Paolo Virzì - Italië - 2017 - 112 min.
met Helen Mirren, Donald Sutherland, Kirsty Mitchell,…

In het Engelstalige filmdebuut van Paolo Virzì (‘La Pazza Gioia’, ‘Il Capitale Umano’) volgen we twee senioren, elk met hun eigen fysieke problemen, die aan de keurslijf van de zorgmantel willen ontsnappen.
Ella en John besluiten hun artsen en hun volwassen kinderen te ontvluchten. Hij is een verstrooide professor maar nog goed te been, zij is fragiel maar heeft veel pit. Aan boord van hun camper – de Leisure Seeker – trekken ze van Boston naar Key West. Ze beleven momenten van extase en angst en vinden hun passie voor het leven en de liefde terug tijdens deze reis vol verrassingen. Toegegeven, het verhaal leest nogal dunnetjes, maar het zijn vooral de subtiele nuances die Sutherland en Mirren (voor het eerst samen sinds ‘Bethune’ uit 1990) aan hun personages meegeven die deze film de nodige charme bezorgen. Het moet bij wijze van spreken niet altijd over dood, verderf en onderdrukking gaan om een gevoelige snaar te raken.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net