Bezoek onze mobiele website

The Mercy

James Marsh - GB - 2017 - 101 min.
met Colin Firth, Rachel Weisz, David Thewlis,…

Voormalig documentairemaker James Marsh (‘Shadow Dancer’, ‘The Theory Of Everything’) heeft een oog voor het menselijke. Het zorgt voor beklijvende portretten van uitzonderlijke individuen.

1969, Donald Crowhurst hoopt met zijn deelname aan de Golden Globe Race zowel zijn zaak als zijn boot boven het water te houden. De toekomst van zijn elektronicabedrijf is onzeker en de man heeft de promotie van de race nodig om het tij te keren. Zijn zeilschip, de Teignmouth Electron, blijkt al snel niet zeewaardig, maar Donald blijft vastbesloten om te winnen. Heimelijk stapt hij uit de race en seint de wedstrijdofficials fictieve locaties en weerberichten door. In het zicht van de eindstreep blijkt Donald nergens te bespeuren. In
‘The Mercy’ volgen we de man en het gezin dat hij achterlaat, de zin en onzin van zijn queeste, en begrijpen we het lot dat hem te wachten staat. Eén ding is zeker, zelfs de meest robuuste zeebonk zal het figuurlijk niet droog houden.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net