Bezoek onze mobiele website

SPEELUREN

Za 19/08 17.15, 20.00, 22.30
Zo 20/08 17.15, 20.00, 22.30
Ma 21/08 20.00, 22.30
Di 22/08 20.00, 22.30

Nu in Studio Skoop

A Gentle Creature (Krotkaya) Elvis & Nixon The Big Sick Dunkirk L’Amant Double Just Like Our Parents (Como Nossos Pais) Summer 1993 Lola Pater Bigfoot Junior - NV Cars 3 - NV Uilenbal

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Circ
Cafe19u

The Big Sick

Michael Showalter - USA - 2017 - 129 min.
met Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano,…

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily daar achter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders. Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities.

Legendarisch producer Judd Apatow (‘Girls’, ‘Knocked Up’, ‘This is 40’, ‘Bridesmaids’) heeft een reputatie om comedytalent te ontdekken, en overtreft zichzelf met de introductie van Kumail Nanjiani, een acteur die voor altijd een warme plek in je hart zal veroveren. The Big Sick ging onlangs in première op het festival van Sundance en groeide sindsdien uit tot dé romantische comedy van het jaar.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net