Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Circ
Affiche avantpremiere

The Zookeeper’s wife

Niki Caro - Tsjechië/GB/USA - 2017 - 124 min.
met Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Daniel Brühl,…

Johan Heldenbergh in een hoofdrol naast topactrice Jessica Chastain, in een waargebeurd WOII-verhaal naar de gelijknamige bestseller van Diane Ackerman.

Jan Zabinski runt samen met zijn vrouw Antonina een dierentuin in Warschau. Ze wonen op het domein en onderhouden een heel symbiotische relatie met hun dieren. Wanneer in 1939 de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en het koppel gedwongen wordt om aan de Duitse nazi-chef-zoöloog Lutz Heck te rapporteren, sluiten de twee aan bij het verzet en riskeren ze hun eigen leven om zo veel mogelijk joden én dieren van een gewisse dood te redden.

In de regiestoel zit de Nieuw-Zeelandse Niki Caro (‘Whale Rider’) . Zij haalde de mosterd bij de Amerikaanse schrijfster Diane Ackerman die het waargebeurde oorlogsverhaal in 2007 publiceerde en er een ware besteller van wist te maken. Het echtpaar Zabinski wist bijna 300 mensen succesvol te verbergen.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net