Bezoek onze mobiele website

SPEELUREN

Ma 17/06 22.30
Di 18/06 22.30
Wo 19/06 22.30
Do 20/06 22.30
Vr 21/06 22.30
Za 22/06 22.30
Zo 23/06 22.30
Ma 24/06 22.30
Di 25/06 22.30

Nu in Studio Skoop

Queen of Hearts Le Daim Notti Magiche The Wild Pear Tree Green Book The Man who Stole Banksy Vox Lux Aladdin - Originele versie High Life Nous Finirons Ensemble The Favourite Aladdin - Vlaamse versie Casper & Emma maken theater

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Cafe19u  small
Once upon a time in hollywood vanaf 14aug-2

Vox Lux

Brady Corbet - USA - 2018 - 114 min.
met Natalie Portman, Jude Law, Stacy Martin, Raffey Cassidy, Jennifer Ehle, …

Celeste Montgomery overleeft in 1999 op school een bloedbad, dat is aangericht door één van haar medestudenten. Ze wordt beroemd wanneer ze met haar zuster Eleanor een lied over haar ervaringen schrijft en publiekelijk voordraagt. Al snel wordt ze opgemerkt door een enthousiaste manager en met hem stijgt ze tot de ijle hoogten van wereldwijde beroemdheid. In 2017 heeft Celeste inmiddels een dochter, Albertine, die haar vergezelt bij de voorbereiding van een groot concert. Tegelijkertijd moet ze zich in de media verdedigen wanneer een bloedbad wordt aangericht door schutters die maskers op hadden die gebruikt werden in één van haar videoclips.

Alhoewel ‘Vox Lux’ iets te zeggen heeft over de Amerikaanse cultuur, en over popcultuur in het bijzonder, komt dat niet direct tot uiting. De film lijkt meer op een coming-of-age verhaal van een wereldster en het effect van de roem op haar leven. Er wordt aandacht besteed aan het corroderend effect van extreme beroemdheid en met welke angsten de ‘groten’ onder ons, in de stille uren van hun alleen-zijn, worstelen.

Natalie Portman acteert de pannen van het dak en is daarmee het schitterende centrum waar de film op rust. Ze is erg overtuigend als Celeste die op een bijna bipolaire manier van oordeel en emotie wisselt en zich erg goed heeft aangepast aan het mechanisme dat ten grondslag ligt aan populair entertainment. Het is zeker de moeite waard om te gaan kijken omdat je wordt meegenomen in haar wereld, in haar angsten en in haar kunst.

(naar Cinemagazine.nl)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net