Bezoek onze mobiele website

The Hateful Eight

Quentin Tarantino - USA - 2015 - 168 min.
met Kurt Russel, Samuel L Jackson, Jennifer Jason Leigh, Michael Madsen,…
Oscars 2016: Beste Soundtrack (Ennio Morricone)

In het kader van de release van de langverwachte nieuwe Quentin Tarantino ‘Once Upon a Time in… Hollywood’ organiseert Studio Skoop een bescheiden retrospectieve met enkele toppers uit het oeuvre van de master van de ‘Nouvelle Violence’.

Een aantal jaren na de Amerikaanse burgeroorlog raast er een postkoets doorheen het winterlandschap in het uitgestrekt Wyoming. De inzittenden zijn premiejager John Ruth (Kurt Russell) en zijn voortvluchtige, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh). Hun bestemming: het stadje Red Rock, waar John (in de streek gekend als ‘Hangman’) het recht wil zien zegevieren. Langs de weg pikken ze twee vreemdelingen op: majoor Marquis Warren (Samuel L. Jackson), een zwarte oud-gediende van het leger die nu faam geniet als gevreesde premiejager, en Chris Mannix (Walton Goggins), een afvallige zuiderling die beweert de nieuwe sheriff te zijn van de Red Rock.

Door het stormweer is het gezelschap verplicht te schuilen bij ‘Minnie’s Haberdashery’, een tussenstation voor postkoetsen aan een bergpas. Vreemd genoeg is de uitbaatster nergens te vinden en worden ze begroet door vier onbekende gezichten: Bob, die op de zaak let terwijl Minnie op bezoek is bij haar moeder, vergezeld door Oswaldo Mobray (Tim Roth), de beul van Red Rock, de cowboy Joe Gage (Michael Madsen), en Generaal van de confederatie Sanford Smithers (Bruce Dern). Terwijl de storm ook het tussenstation teistert, wordt het voor de acht aanwezigen snel duidelijk dat ze niet allemaal Red Rock zullen bereiken…

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 7,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac