Bezoek onze mobiele website

C’è ancora domani

Paola Cortellesi - Italië - 2023 - 108 min.
met Paola Cortellesi, Valerio Mastandrea,, Vinicio Marchioni, Giorgio Colangeli, ...

Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano’s ziekelijke vader in een souterrainwoning in een typisch Romeins hofje. Het is 1946 en Rome balanceert tussen de roes van de bevrijding en de ontberingen van de afgelopen oorlogsjaren. Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en moeder die de eindjes aan elkaar moet knopen. Ivano, de pater familias, die hard werkt om een beetje geld thuis te brengen, heeft alleen ontzag voor zijn manipulerende vader, voor wie Delia een makkelijke verzorgster is.

Het is lente en de familie is opgewonden over de verloving van hun dochter Marcella met een jongen uit de middenklasse. Delia ziet dit als Marcella’s kans om haar lot te ontlopen. Alles verandert echter wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt die haar moed aanwakkert om te streven naar een beter leven - en niet alleen voor zichzelf…

Geïnspireerd door de verhalen van grootmoeders en overgrootmoeders, is ‘C’è ancora domani’ de eerste speelfilm geregisseerd door Paola Cortellesi, één van de meest veelzijdige artiesten in Italië. Ze is actrice, scenarioschrijver en auteur, en tevens winnares van diverse David di Donatello Awards.

Deze Italiaanse familiekroniek stond tot ieders verrassing 7 weken nr. 1 in de Italiaanse box-office eind 2023 en dit voor heel wat grote Amerikaanse films. Wordt dit de nieuwe ‘La Meglio Gioventù’ voor Studio Skoop?

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art