Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

H4Z4RD

Jonas Govaerts - België - 2022 - 88 min.
met Dimitri Thivaios, Jeroen Perceval, Frank Lammers, Jennifer Heylen, ...

Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…

De nieuwe film van onze landgenoot Jonas Govaerts, die ons eerder verblijdde met ‘Welp’, brengt ons een unieke, originele en hilarische Vlaamse film van internationaal topniveau. Dit werd nog nooit eerder vertoond in onze nationale filmgeschiedenis. Mis deze plezante en verfrissende van de pot gerukte filmervaring absoluut niet! (Walter Vander Cruysse, filmprogrammator Studio Skoop)

EN
Follows Noah Hazard, who really loves his girlfriend, his daughter, and his car, but after accepting a driving job he gets into a race that will result in either losing his life, his family or his beloved car.

“Vergeet Fast and Furious: België heeft Dimitri Vegas en het volledig waanzinnige ‘H4Z4RD’” - ★★★½☆ Humo

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art