Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nata per te

Fabio Mollo - Italië - 2023 - 113 min.
met Pierluigi Gigante, Teresa Saponangelo, Barbora Bobulova, Alessandro Piavani, ...

‘Nata Per Te’ is het waargebeurde en ontroerende verhaal van Luca en Alba: een man en een klein meisje die elkaar hard nodig hebben, ook al lijkt de wereld om hen heen daar niet klaar voor te zijn. Het is 2017 en de rechtbank in Napels is op zoek naar een gezin voor het babymeisje Alba. Ze heeft het syndroom van Down en werd bij haar geboorte in het ziekenhuis achtergelaten. Luca, een alleenstaande homoseksuele man met een sterk verlangen naar vaderschap, vecht om de voogdij over Alba te verkrijgen. Hoeveel ‘traditionele’ gezinnen moeten nee zeggen voordat Luca in aanmerking kan komen?

De film is gebaseerd op het boek met dezelfde titel van Luca Mercadante en Luca Trapanese. Het beschrijft het waargebeurde verhaal van de juridische zoektocht van Luca en zijn advocate naar de mogelijkheden om Alba te adopteren. Het meisje werd na haar geboorte door dertig ’traditionele’ gezinnen afgewezen, waarna de rechtbank in Napels de adoptie goedkeurde. Dit was de eerste zaak in Italië waarbij een alleenstaande, homoseksuele man voor het gerecht een zaak aanging om adoptie van een baby mogelijk te maken.

“Levendige film met een delicaat vermogen voor de emoties” – Sentieri Selvaggi

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art