Bezoek onze mobiele website

Rikkie de Ooievaar 2

Benjamin Quabeck & Mette Tange - Duitsland/België/Noorwegen - 2023 - 84 min.
Animatiefilm in Nederlandstalige versie

Ricky is een onverschrokken jonge mus die geadopteerd werd door een familie ooievaars. Terwijl hij geniet van zijn overwintering in Noord-Afrika, komt hij te weten dat hij dit jaar niet opnieuw de eer krijgt om de troep ooievaars terug naar het noorden te leiden. Dat kan hij niet verkroppen en hij loopt weg, en gaat alleen op pad. Dat wil zeggen: samen met zijn trouwe vrienden Olga de dwerguil en Kiki de discoparkiet. Het wordt een epische reis vol gevaren en avonturen in het hart van Afrika.

Onderweg vindt hij een zwerm mussen die in de problemen zitten. Ze worden gevangen gehouden door de kwaadaardige maraboe’s die geleid worden door de hebberige pauw Zamano. Om hun vrijheid terug te krijgen zullen de vogels als een team moeten samenwerken, en daarbij moed en vindingrijkheid aan de dag moeten leggen. Want ze moeten een moeilijke puzzel oplossen die hen naar een mysterieuze schat met waardevolle juwelen zal leiden.

(Originele titel: ‘Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel’)

In het kader van STUDIO SKOOP JUNIOR
Vanaf 5 jaar

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art