Bezoek onze mobiele website

Spider-Man: Een Grenzeloos Universum (NV)

Joaquim Dos Santos, Kemp Powers & Justin K. Thompson - Verenigde Staten - 2023 - 140 min.
Animatiefilm in Vlaamse versie

Vanaf 31 mei in Studio Skoop

Vlaamse Versie. Klik hier voor de Originele Versie

‘Across the Spider-Verse’ (Nederlandse titel: ‘Een Grenzeloos Universum’), het langverwachte vervolg op het super-populaire ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ uit 2018, is een reis door verschillende universums. De film speelt zich af in 5 verschillende werelden. “We’ve essentially made five films in one”, vertelde regisseur Joaquim Dos Santos aan de Amerikaanse vakpers.

Miles Morales keert terug voor het volgende hoofdstuk van de Oscarwinnende Spider-Verse saga. Na zijn reünie met Gwen Stacy wordt ‘Brooklyn’s friendly neighborhood Spider-Man’ doorheen het Multiversum gekatapulteerd. Daar ontmoet hij een team van Spider-mensen die de opdracht hebben hun eigen bestaan te beschermen. Wanneer de helden onderling in de clinch geraken over een nieuw gevaar, zal Miles zelf moeten herdefiniëren wat het betekent om een held te zijn. Hoe kan hij de mensen redden die hij graag ziet?

In het kader van STUDIO SKOOP JUNIOR
Vanaf 9 jaar

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art