Bezoek onze mobiele website

Superkat Maurice

Toby Genkel & Florian Westermann - Groot-Brittannië/Duitsland - 2023 - 93 min.
met de stemmen van Stefaan Degand, Evelien Bosmans, Hakim Chatar, Sander Gillis, Daphne Paelinck, ...

Maurice de straatkater heeft een geweldig zwendeltje bedacht. Iedereen kent toch die verhalen over ratten en fluitspelende rattenvangers? En laat Maurice nu net een onnozel joch met een fluit hebben en zijn eigen bende ratten - geleerde ratten nog wel… Dat gaat natuurlijk een keer mis. Maar gelukkig zijn niet alle mensen slecht en dom.

Een geestige parodie op het sprookje ‘De Rattenvanger van Hamelen’, gebaseerd op het bekroonde boek ‘Mirakelse Maurits en zijn gestudeerde knaagdieren’ (‘The Amazing Maurice and his educated rodents’) van de grappige topschrijver Terry Pratchett. Dit verhaal speelt zich af op zijn beroemde Schijfwereld maar staat los van de reeks.

In de woorden van Terry Pratchett zelf: ‘Dit boek gaat over ratten die intelligent zijn. Maar het gaat ook over het nog véél fantastischer idee dat mensen het ook tot intelligentie kunnen brengen.’

Plezier voor de hele familie gegarandeerd!

In het kader van STUDIO SKOOP JUNIOR
Vanaf 6 jaar

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art