Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Koele zalen
Cafe19u

Before We Vanish

Kiyoshi Kurosawa - Japan - 2017 - 129 min.
met Masami Nagasawa, Ryûhei Matsuda, Hiroki Hasegawa,…

Een ontwapenende Japanse Sci-fi thriller met aliens, dat zijn voldoende woorden om een hele reeks mensen af te schrikken. Maar laat u vooral niet ontmoedigen. Wie ooit een film van Kiyoshi Kurosawa zag weet dat hij een mythische sfeer weet te creëren als geen ander en dat de personages en plot slechts dienen om een diep menselijke boodschap over te brengen.

Drie aliens crashlanden op aarde, kort voorafgaand een wereldwijde invasie. Zo leren we gaandeweg van de drie mensen wiens lichaam ze hebben ingenomen. Ze zijn vrij direct over hun identiteit en hun toekomstplannen, waardoor omstaanders er initieel geen snars van geloven. Het grootste deel van hun tijd proberen de aliens de complexe aardse begrippen (zoals eigendom, familie, werk,…) te begrijpen. Ze extraheren deze concepten uit omstaanders, die bijgevolg overblijven als lege hulzen, ontdaan van hun principale en abstracte drijfveren. Initieel zijn deze mensen gelukkig, maar hun nutteloosheid binnen een onveranderde maatschappij is uitzichtloos. Al snel beginnen de 3 aliens een band te ontwikkelen met hun mensen en proberen ze hen te waarschuwen voor de nakende invasie…

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net