Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Circ
Cafe19u

Lola Pater

Nadir Moknèche - Frankrijk - 2017 - 95 min.
met Fanny Ardant, Tewfik Jallab, Loubna Azabal,…

De 27-jarige Zino is de enige zoon van Algerijnse immigranten. Hij woont en werkt in Parijs als pianostemmer. Na de dood van zijn moeder moet de erfenis geregeld worden. Zino gaat op zoek naar zijn vader Farid, die hij reeds 20 jaar niet gezien noch gesproken heeft. Hij is steeds in de waan geweest dat Farid terug was gekeerd naar Algerije.

Tot zijn ontsteltenis verneemt hij van de notaris dat zijn vader in de Camargue resideert en dat zijn ouders nooit in de echt gescheiden zijn. Het is hem een raadsel waarom zijn moeder hem steeds iets heeft voorgelogen. Wanneer hij arriveert bij het opgegeven adres wordt hij ontvangen door Lola (een schitterende Fanny Ardant). Van zijn vader is er geen spoor.

Wanneer Lola later opnieuw contact opneemt komt een verbijsterend verhaal aan het licht. Zino komt voor een hartverscheurende keuze te staan, die zijn toekomst en die van zijn vader zal bepalen.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net