Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Cafe19u
Once upon a time in hollywood rechterkolom-2

Nous Finirons Ensemble

Guillaume Canet - Frankrijk - 2018 - 135 min.
met François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Benoît Magimel,…

In 2010 bewoog “Les Petits Mouchoirs” 5,5 miljoen Franse bioscoopbezoekers tot tranen toe. Regisseur Guillaume Canet schuwde de grote emoties niet, maar kreeg dankzij de soundtrack, een fraai acteursensemble (inclusief echtgenote Marion Cotillard) en wat humor wel vaart in zijn praatfilm over vriendschap, groepsmechanismen en Frankrijk als vakantieparadijs.

De drukbezette Max vertrekt naar zijn vakantiehuis aan zee om zich te herbronnen. Zijn vrienden, die hij al 3 jaar niet meer heeft gezien, verrassen hem met een bezoek voor zijn verjaardag. De verrassing is compleet, maar het onthaal veel minder… Max bevindt zich zo in een grote geluksshow, maar die is zo kunstmatig dat de groep al snel in onverwachte situaties belandt. De kinderen zijn groot geworden, andere zijn geboren en de ouders hebben niet meer dezelfde prioriteiten… Er zijn scheidingen, andere obstakels in het leven… Als ze allemaal beslissen om geen blad meer voor de mond te nemen, wat blijft er dan nog over van de vriendschap?

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net