Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
The-villainess-rechterkolom-wit2
Aff skopium a1 hr
Circ
Cafe19u

Ôtez-moi d’un doute

Carine Tardieu - Frankrijk - 2017 - 100 min.
met François Damiens, Cécile de France, André Wilms, Guy Marchand, ...

Wanneer de 45-jarige weduwnaar Erwan, een solide Bretoense ontmijner, per ongeluk ontdekt dat zijn vader niet zijn biologische vader is, verliest hij zijn houvast.

Ondanks alle genegenheid die hij voelt voor de man die hem heeft opgevoed, gaat Erwan discreet op zoek naar zijn ware verwekker. Al snel lokaliseert hij de ietwat ondeugende 70-jarige Joseph, die ooit een korte affaire had met Erwan’s moeder.

Joseph blijkt een zeer aimabele oudere man te zijn, voor wie Erwan al snel veel affectie voelt. Maar aangezien een geluk nooit alleen komt, valt Erwan op zijn weg ook voor de ondoorgrondelijke en charmante Anna. De tegenstrijdige familiale loyaliteiten bereiken een hoogtepunt door de zwangerschap van zijn eigen dochter Juliette, die weigert te zeggen wie de vader van haar kind is.

Gedragen door een sterke cast werd de dramatische komedie ‘Ôtez-moi d’un Doute’ enthousiast onthaald op het Filmfestival van Cannes in de sectie ‘Quinzaine des Réalisateurs’.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net