Bezoek onze mobiele website

De Kleine Zeemeermin (NV)

Rob Marshall - USA - 2023 - 135 min.
met Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Art Malik, ...

Nederlandstalige Versie. Klik hier voor de Originele Versie

Disney is de laatste jaren met wisselend succes live action remakes aan het maken van haar geliefde animatie-klassiekers. Na het succes van ‘Aladdin’, ‘Beauty and the Beast’ en ‘The Lion King’, lijkt ‘The Little Mermaid’ opnieuw een schot in de roos. Met enkele aanvullende nieuwe songs van o.a. Lin-Manuel Miranda en een veelbelovende cast zijn de verwachtingen alleszins hoog gespannen. Ariël wordt vertolkt door de relatief onbekende Halle Bailey. Ze krijgt steun van o.a. Javier Bardem als Koning Triton en Melissa McCarthy als Ursula.

Onder het motto ‘if it ain’t broke, don’t fix it’ rommelt Rob Marshall, (bekend van onder meer ‘Chicago’, ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’ en ‘Mary Poppins Returns’) niet aan het plot: Ariel, de jongste en meest rebelse dochter van koning Triton, droomt ervan de mensenwereld te ontdekken. Tijdens een bezoek aan de oppervlakte wordt ze verliefd op de knappe prins Eric. Hoewel het voor zeemeerminnen verboden is om in contact te komen met mensen, volgt Ariël haar hart. Ze sluit een deal met de kwade zeeheks Ursula die haar de kans biedt om te proeven van het leven op het land. Maar daardoor komt haar leven - en de kroon van haar vader - in gevaar.

In het kader van STUDIO SKOOP JUNIOR
Vanaf 9 jaar

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art