terug menu

bereikbaarheid

Met de auto:

Vanaf 3 april 2017 treedt het nieuwe circulatieplan in werking, waardoor Studio Skoop beter bereikbaar wordt dan ooit tevoren. Het enige verschil: geen file meer.
De drie invalswegen naar Studio Skoop (Sint-Annaplein) blijven ongewijzigd:
1. Via E17, afrit Gent Centrum (B401), weg vervolgen via Zuidpark en Zuidstationstraat.
2. Brusselsesteenweg / Brusselsepoortstraat / Lange Violettestraat.
3. Via Dampoortstraat / Steendam / St-Jacobs-nieuwstraat / Keizer Karelstraat

Vermijd stress en kies voor ondergronds parkeren in parking Reep P2 of Zuid P3 (invalsweg Gent Zuid). Enkele minuten stappen en u bent ter plaatse. Ondergronds parkeren is sneller, goedkoper en niet gelimiteerd in tijd. Er zijn nog steeds cowboys die denken parkeerplaats te vinden voor de deur. Uw doet uzelf en de buurtbewoners geen service. Neem de fiets/tram/bus of parkeer ondergronds. U hoeft niet naar plaats te zoeken, u zal over het algemeen minder ver moeten stappen naar uw bestemming, uw auto staat veilig (geen schade, geen diefstal), de tarieven zijn significant goedkoper (1,80€/u in P2, 2€/u in P3) en u kan ongelimiteerd blijven staan (i.p.v. max 3u in de rode zone). Inrijden na 19u00 betekent bovendien dat u geniet van het nachttarief, waardoor u maximaal 4€ betaalt, ongeacht de parkeerduur. Indien u twijfelt over uw route kan u gebruiken maken van één van de handige routeplanners waarvan de Stad Gent hun accuraatheid garandeert.

Parkeertarieven:
Parking Reep (P2)
Parking Zuid (P3)

Met het openbaar vervoer:

Alle wegen leiden naar Gent Zuid/Woodrow Wilsonplein. Loop de Zuidstationstraat door en om de hoek, aan het Sint-Annaplein bevindt zich Studio Skoop.

Welke bus/tram/trein u moet nemen om Gent Zuid te bereiken, vindt u heel eenvoudig met de routeplanner van De Lijn.

Met de fiets:

Er zijn 2 fietsenstallingen voorzien aan de ingang van Studio Skoop. Zet je fiets steeds op slot.
Let Op: wegens veiligheidsvoorschriften worden plooifietsen niet toegelaten in de cinemazalen.

Rolstoelgebruikers:

Een bezoek aan Studio Skoop met een zware elektrische rolstoel is niet mogelijk. Denk er dus steeds aan een ‘gewone’ rolstoel te gebruiken als u bij ons naar de film komt. Zalen 1 & 3 zijn bereikbaar mits enkele treden. U kan ons steeds op voorhand bellen om te informeren naar de zaalindeling. Wij zorgen er dan ook voor dat er iemand aanwezig is om u een handje te helpen.

Algemeen

info
cafe