Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rechterkolom ffot 2
3 def opencinema 4kanttag
Rechterkolom
Rechterkolom-2
Ruben Östlund - Ned./Frans ondertiteld - 147 min.
Ruben Östlund ontleedt op brute, maar grappige wijze het klassesysteem en zet de superrijken in hun hemd. 'Triangle of Sadness' kreeg in Cannes een staande ovatie die 8 minuten aanhield, en won er de Gouden Palm.
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.30
Maria Lise Van Lente, Dick Harrewijn & Pim Niesten - Ned. gesproken - 84 min.
‘Onze Natuur, De Film’ is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten.
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.15
Brett Morgen - Ned./Frans ondertiteld - 140 min.
'Moonage Daydream' dompelt u onder in de unieke visuele en muzikale wereld van David Bowie. Regisseur Brett Morgen kreeg onbeperkt toegang tot de volledige persoonlijke archieven van de man zelf. Music Doc i.s.m. Democrazy.
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.45
Olivia Wilde - Ned./Frans ondertiteld - 125 min.
Een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles, bijgestaan door een indrukwekkende en uitmuntende cast.
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.45
Olivia Newman - Ned./Frans ondertiteld - 125 min.
In de moerassen van North Carolina leeft een meisje dat zichzelf helemaal alleen heeft opgevoed. Als een jonge man dood wordt aangetroffen, is ze hoofdverdachte nummer één. Maar wat heeft zich werkelijk afgespeeld?
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.15
Tom George - Ned./Frans ondertiteld - 98 min.
In het Londense West End van de jaren ‘50 worden de voorbereidingen voor de verfilming van een succesvol toneelstuk abrupt onderbroken wanneer de uit Hollywood overgekomen regisseur wordt vermoord.
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.45
Dan Kwan & Daniel Scheinert - Ned./Frans ondertiteld - 139 min.
Evelyn heeft al heel haar leven het gevoel dat ze altijd de verkeerde keuzes maakt. Wanneer haar wasserette, haar tegendraadse dochter en haar belastingaangifte haar teveel worden, verscheurt het universum zich in een oneindig aantal paralelle werelden.
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.00
Mariano Cohn & Gastón Duprat - Ned./Frans ondertiteld - 114 min.
Een miljardair besluit een film te maken en engageert de allerbesten: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywoodster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.15
Rodrigo Sorogoyen - Ned. ondertiteld - 137 min.
Bij een burenruzie in een dorpje in Galicië stijgt de spanning tot voorbij het ontploffingspunt. Dit broeierig, gespierd stuk cinema is een fantastische psychologische thriller.
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.00
Hans Herbots - Ned./Frans ondertiteld - 120 min.
Kiki is gespecialiseerd in forensisch duiken en het bergen van lijken. Wanneer ze een afgehakte hand opvist uit een Brussels kanaal, wordt ze meegezogen in een kolkende reeks gebeurtenissen. Een uitstekende Vlaamse thriller!
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.45

Voor deze dag is het programma nog niet gekend.
De films en hun speeluren verschijnen op maandagmiddag.

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art