Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rkgc
Rkssgc-2
Boris Paval Conen - Ned./Frans ondertiteld - 94 min.
Als de 4 oude jeugdvrienden uit 'Ventoux' (2015), inmiddels allen ver in de 50, samen een oude hoeve in België verbouwen, blijken ze niet langer onsterfelijk. Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden.
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.15
Robert Altman - Ned. ondertiteld - 116 min.
Deze anti-oorlogsfilm kwam te midden van de Vietnam-protesten en was daardoor de hipste film van het moment. Op vele manieren blijft hij dat ook, gezien het establishment blijkbaar haar lesje niet leert. Ter ere van Donald Sutherland brengen wij deze onnavolgbare komedie terug naar het witte doek.
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.15
Hayao Miyazaki - Ned./Frans ondertiteld - 125 min.
‘Spirited Away’ herinnert ons eraan dat de cinema een moment van magie kan zijn, en dat poëzie helemaal niet vervelend is vanaf het moment dat ze met hart en ziel wordt gebracht. Een absolute klassieker van Studo Ghibli.
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.45
17.15 | 19.45
Kelsey Mann - Ned./Frans ondertiteld - 97 min.
Plezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. Maar de groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties.
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.15 | 19.45
Yorgos Lanthimos - Ned./Frans ondertiteld - 164 min.
De Oscar van Emma Stone voor haar vertolking in 'Poor Things' staat nog maar juist op haar schouw, en hier is ze alweer in een nieuwe film van Yorgos Lanthimos! Veel weten we er niet van, maar gezien hun beider staat van dienst zijn we tamelijk gerust in een bevredigende en bevreemdende kijkervaring
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.45
Wei Shujun - Ned./Frans ondertiteld - 101 min.
China, jaren '90. Een schijnbaar eenvoudige moordzaak blijkt verder te reiken dan gedacht. Deze korrelige, duistere neo-noir was in China totaal onverwacht een enorme kaskraker en één van de meest succesvolle arthouse-films die ze daar ooit gehad hebben. Een aanrader.
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.45
Alexandre de La Patellière & Matthieu Delaporte - Ned. ondertiteld - 178 min.
Ontsnapt na 14 jaar onschuldig te zijn opgesloten, keert Edmond Dantès terug om wraak te nemen. Deze nieuwe verfilming van de klassieker van Alexandre Dumas is heerlijk episch en groots opgezet, maar toch ook fris en opwindend. Het soort film dat Hollywood helaas bijna niet meer maakt.
Online tickets - Selecteer een speeluur
19.45
Pawo Choyning Dorji - Ned./Frans ondertiteld - 107 min.
De nieuwe film van Pawo Choyning Dorji (‘Lunana: A Yak in the Classroom’) is een grappige satire over de komst van de democratie naar Bhutan, en heeft ook één en ander te zeggen over wat er gaande is in de Verenigde Staten.
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.15
Thea Sharrock - Ned./Frans ondertiteld - 100 min.
In de jaren 1920 schrikken de conservatieve inwoners van het badplaatsje Littlehampton op wanneer er plots vuilgebekte brieven in hun brievenbussen belanden. Wie houdt zich daarmee bezig? Enkele ondernemende vrouwen zijn vastbesloten het mysterie op te klaren. Een hilarische komedie met een topcast.
Online tickets - Selecteer een speeluur
17.15

Voor deze dag is het programma nog niet gekend.
De films en hun speeluren verschijnen op maandagmiddag.

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art