Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Koele zalen
Cafe19u

bereikbaarheid

Met de auto:

Vanaf 3 april 2017 treedt het nieuwe circulatieplan in werking, waardoor Studio Skoop beter bereikbaar wordt dan ooit tevoren. Het enige verschil: geen file meer.
De drie invalswegen naar Studio Skoop (Sint-Annaplein) blijven ongewijzigd:
1. Via E17, afrit Gent Centrum (B401), weg vervolgen via Zuidpark en Zuidstationstraat.
2. Brusselsesteenweg / Brusselsepoortstraat / Lange Violettestraat.
3. Via Kasteellaan / Lousbergkaai / Gebroeders Van Eyck straat / Keizer Karel straat.

Vermijd stress en kies voor ondergronds parkeren in parking Reep P2 of Zuid P3 (invalsweg Gent Zuid). Enkele minuten stappen en u bent ter plaatse. Ondergronds parkeren is sneller en goedkoper dan op straat parkeren. Zo betaalt u vanaf 19u slechts 4€ om 3u of meer te parkeren in Parking Zuid (P3). In Parking Reep (P2) betaalt u vanaf 19u slechts 6€ voor 4u of meer. Ook de dagtarieven zijn een stuk goedkoper indien u ondergronds parkeert (1,8€/u in P3, 2€/u in P2). Bovendien zijn de meeste bovengrondse parkeerplaatsen voorbehouden voor bewoners. Indien u twijfelt over uw route kan u gebruiken maken van de handige routeplanner die de Stad Gent gratis ter beschikking stelt.

Parkeertarieven:
Parking Reep (P2)
Parking Zuid (P3)

Met het openbaar vervoer:

Alle wegen leiden naar Gent Zuid/Woodrow Wilsonplein. Loop de Zuidstationstraat door en om de hoek, aan het Sint-Annaplein bevindt zich Studio Skoop.

Met de fiets:

Er zijn 2 fietsenstallingen voorzien aan de ingang van Studio Skoop. Zet je fiets steeds op slot.
Let Op: wegens veiligheidsvoorschriften worden plooifietsen niet toegelaten in de cinemazalen.

Rolstoelgebruikers:

Een bezoek aan Studio Skoop met een elektrische rolstoel is niet mogelijk. Denk er dus steeds aan een ‘gewone’ rolstoel te gebruiken als u bij ons naar de film komt. Zalen 1 & 3 zijn het gemakkelijkst te bereiken. U kan ons steeds op voorhand bellen om te informeren naar de zaalindeling. Wij zorgen er dan ook voor dat er iemand aanwezig is om u een handje te helpen.

Alle info over hoe je Studio Skoop kan bereiken met de fiets, met het openbaar vervoer, met de wagen, P+R formules, info rond parkings en routes,… vind je op onze bereikbaarheidsfiche. Deze wordt u aangeboden door de Dienst Mobiliteit van de Stad Gent.

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kids / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac
webdesign: www.stans.be / development: www.tonijn.net