Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rk en
Prk2
Ap rk

Cadeautickets en -abonnementen

Het is vanaf nu mogelijk om online cadeautickets en -abonnementen aan te kopen en in te ruilen!

PRIJZEN
Cadeauticket: 12 €/stuk
Cadeau-abonnement (Tienrittenkaart): 90 €/stuk

OPGELET! Een cadeauticket of - abonnement is slechts 6 maanden geldig (vervaldatum staat vermeld op het ticket) en kan niet verlengd worden. Verkochte tickets worden niet teruggenomen.

Het cadeauticket of -abonnement is geen toegangsticket, maar een tegoedbon. Met de code die erop vermeld staat moet u nog steeds een geldig toegangsticket boeken. Dat kan (bij voorkeur) online, maar is ook mogelijk aan de kassa.

Per cadeauticket ontvangt u een code, die één keer kan gebruikt worden. Per abonnement ontvangt u ook één code, die tien keer kan gebruikt worden.

ONLINE
Via deze link komt u op onze cadeau-shop. Vul uw mandje met de gewenste cadeautickets en volg de aankoopprocedure op het scherm. U ontvangt daarna een e-mail met de cadeautickets in bijlage (pdf-formaat). Op deze tickets staat een numerieke code die u online kunt gebruiken, en een QR-code die u kunt aanbieden aan de kassa.

U kunt uw ticket(s) verzilveren door op de vertoning van uw keuze te klikken en op de verkooppagina het aantal cadeautickets of aantal beurten op uw abonnement te selecteren. In een pop-up venstertje zult u dan de codes kunnen invullen, waarna u de bestelling kunt afronden. Daarna ontvangt u uw ticket(s) voor de gekozen voorstelling per e-mail.

AAN DE KASSA
Uw cadeauticket of -abonnement wordt geprint op een kaartje (vergezeld van een mooie ansichtkaart, met de groeten van Studio Skoop). Ook hierop staat een numerieke code om in te ruilen online, en een QR-code die u kunt aanbieden aan de kassa.

Om uw cadeauticket aan de kassa te verzilveren, zal de kassier(ster) de QR-code scannen en u een ticket geven voor de voorstelling van uw keuze.