Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Cafe19u-weekend14u
Doculatino-2
Opera ballet film 2

Verwacht in studio skoop

list
Damien Charles en Pauline Dutron - Ned. ondertiteld - 76 min.
Deze documentaire is een echo van de stemmen van weerstand doorheen heel Zuid-Amerika, waar lokale gemeenschappen bedreigd worden in hun manier van leven.

unieke vertoning op woensdag 6 november om 20u00
list
Pietro Marcello - Ned./Frans ondertiteld - 129 min.
In deze schitterende nieuwe adaptatie van 'Martin Eden' verplaatst Pietro Marcello de actie naar Napels, en zet hij daarbij al de vorige versies in de schaduw.

vanaf 6 november
list
Nicolas Bedos - Ned. ondertiteld - 115 min.
Waar zou u naartoe gaan als u terug kon reizen in de tijd? Daniel Auteuil krijgt die kans en kiest het gelukkigste moment van zijn leven om naar terug te keren: de dag waarop hij zijn vrouw leerde kennen.

vanaf 6 november
list
Steven Wouterlood - Ned. gesproken - 82 min.
Alweer een prachtige, hartverwarmende jeugdfilm (die overigens ook zeker volwassenen zal bekoren) zoals ze ze alleen bij onze noorderburen kunnen maken, met prijzen beladen op festivals van Zagreb tot New York.

vanaf 6 november
list
Brian Welsh - Ned./Frans ondertiteld - 101 min.
Twee gretige tieners, een pompende score en harde fluo-kleuren, meer heeft Brian Welsh niet nodig om het Schotland van de nineties en de verbindende kracht van dreunende beats te tonen.

vanaf 13 november
list
James Mangold - Ned./Frans ondertiteld - 152 min.
1966. Op het circuit van Le Mans nemen Christian Bale en Matt Damon het op tegen de hegemonie Ferrari met hun revolutionaire nieuwe Ford racewagen.

vanaf 13 november
list
Sue Williams - Ned. ondertiteld - 73 min.
Mensen zijn steeds meer vergroeid met allerlei elektronica. Dat heeft vele voordelen, maar gaat ook ten koste van het milieu en onze gezondheid.

unieke vertoning op woensdag 20 november om 20u00
list
Bill Condon - Ned./Frans ondertiteld - 109 min.
Wie wordt door wie bedrogen in dit spannende drama? Voor het eerst worden levende legendes Helen Mirren en Ian McKellen verenigd op het witte doek, en de vonken vliegen er van af.

vanaf 20 november
list
Jean-Christophe Roger & Julien Cheng - Ned. gesproken - 48 min.
Vier nieuwe winterse verhalen over het ongewone, stijlvolle duo Ernest & Célestine. Deze keer nemen ze je mee naar een prachtige winterwereld.

vanaf 20 november in het kader van 'De Filmstones'
list
Cosima Dannoritzer - Ned. ondertiteld - 86 min.
Dagelijks worden er enorme hopen giftig elektronisch afval gedumpt in Afrika en Azië. Illegale recyclage is big business maar heeft grote schadelijke gevolgen voor mens en milieu.

unieke vertoning op woensdag 27 november om 20u00
list
Rian Johnson - Ned./Frans ondertiteld - 130 min.
De nieuwe film van Rian Johnson is een hyperintelligente mix van murder mystery en humor, die spannend blijft tot de laatste seconde.

vanaf 27 november
list
Hendrik Willemyns - Ned./Frans ondertiteld - 90 min.
Een jonge vrouw verkoopt haar ziel aan de muziekindustrie, maar al haar dromen worden aan flarden gereten. Een merkwaardig debuut van onze landgenoot Hendrik Willemyns (Arsenal)!

vanaf 27 november
list
Edward Norton - Ned./Frans ondertiteld - 144 min.
Een privédetectieve met Tourette onderzoekt de moord op zijn baas in het New York van de fifties, in een decor dat zo uit het penseel van Edward Hopper had kunnen komen.

vanaf 4 december
list
Greg Tiernan & Conrad Vernon - Vlaamse versie - 87 min.
De griezelige, iconische familie Addams herdefinieert de betekenis van de frase 'een goede buur' in hun nieuwe, geanimeerde versie.

vanaf 4 december
list
Lise I. Osvoll - Ned. gesproken - 66 min.
Klara is een jonge stadskoe. Wanneer ze haar vader bezoekt op het platteland, moet ze daar een hoop mysteries ontrafelen om zijn boerderij te redden.

vanaf 4 december in het kader van 'De Filmstones'
list
Joe Wright - Ned. ondertiteld - 129 min.
In samenwerking met Opera Ballet Vlaanderen, Amarant en Cartoon's presenteert Studio Skoop een boeiende selectie films, geïnspireerd door de voorstellingen op de affiche van de opera. Deel 2: de onverhulde grandeur van Joe Wright's Anna Karenina

Unieke vertoning op zondag 8 december om 14u30
list
Karim Aïnouz - Ned./Frans ondertiteld - 139 min.
Rio de Janeiro, 1950. Twee hechte zussen worden van elkaar gescheiden. Terwijl ze elk apart verder leven en hun dromen najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. Bekroond met de Prix Un Certain Regard (Cannes 2019).

vanaf 11 december
list
Halina Reijn - Ned. gesproken - 108 min.
Na vijf jaar staat een veroordeelde verkrachter op het punt om, gerehabiliteerd, de gevangenis te verlaten. Zijn psychologe vertrouwt hem voor geen haar maar raakt desondanks toch helemaal verstrikt in een duister machtsspel met de manipulatieve kerel.

vanaf 11 december
list
Hans Petter Moland - Ned./Frans ondertiteld - 123 min.
Een treurende weduwnaar verhuist naar het platteland, waar een onverwachte ontmoeting oude herinneringen in hem wakker maakt.

vanaf 18 december
list
Rasmus A. Sivertsen - Ned. gesproken - 80 min.
In hun derde film planten Solan & Ludwig de Noorse vlag op de maan. Opnieuw een hilarisch avontuur vol gekke plottwists en koddige personages, nostalgische animatie, pittige commentaren en doldwaze humor. Uiterst geschikt voor jong en oud!

vanaf 18 december in het kader van 'De Filmstones'
list
Guillaume Maidatchevsky - Ned. gesproken - 86 min.
Een prachtige natuurdocumentaire over het eerste levensjaar van een rendier

vanaf 15 januari in het kader van 'De Filmstones'
list
Aleksandr Sokoerov - Ned. ondertiteld - 134 min.
In samenwerking met Opera Ballet Vlaanderen, Amarant en Cartoon's presenteert Studio Skoop een boeiende selectie films, geïnspireerd door de voorstellingen op de affiche van de opera. Deel 3: een beklijvende analyse van de onverzadigbaarheid van de mens

Unieke vertoning op zondag 16 februari om 14u30
list
Julian Rosefeldt - Ned. ondertiteld - 95 min.
Een bijzondere, humoristische audiovisuele ervaring waarin leidende denkbeelden over kunst en maatschappij handzaam worden vervat. De virtuoze Cate Blanchett vertolkt alle 13 rollen.

Unieke vertoning op zondag 28 juni om 14u30

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac