Bezoek onze mobiele website

Knock

Lorraine Lévy - Frankrijk/België - 2017 - 113 min.
met Omar Sy, Ana Girardot en Alex Lutz

Knock vertelt het verhaal van een gokker die, op de vlucht voor zijn schuldeisers, zich voordoet als dokter om zo aan boord van een cruiseschip te komen. Aan boord heeft hij het in eerste instantie best moeilijk om zijn status als arts vol te kunnen houden, maar door naar de passagiers te luisteren weet hij zich te ontpoppen tot iemand die er verstand van lijkt te hebben. En dat geeft hem veel voldoening, zo veel zelfs dat hij bij terugkomst besluit geneeskunde te gaan studeren.

Met zijn diploma op zak keert Dr. Knock (Omar Sy) terug naar Frankrijk en gaat hij in een klein zeer welvarend dorpje aan de slag als arts. De dorpelingen zijn argwanend naar hun nieuwe dokter maar langzaam wint hij ook hun vertrouwen. En dat moet ook wel, want de bevolking is er opvallend gezond en wil hij wat verdienen moet Knock toch wat verzinnen en met zijn charmante voorkomen lukt hem dat aardig en hij weet zelfs de aandacht te trekken van Adèle, het leukste meisje uit de regio. Maar dan komen zijn voormalige schuldeisers hem op het spoor en lijkt zijn nieuwe, zo zorgvuldig opgebouwde leven volkomen in te storten…

Doelgroep: 2de en 3de graad Secundair Onderwijs (14+)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac