Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rechterkolom
Uitgesteld
Cineforum rechterkolom
Manifesto rechterkolom-2

Downton Abbey

Michael Engler - Groot-Brittannië - 2019 - 122 min.
met Maggie Smith, Hugh Bonneville, Penelope Wilton, Jim Carter, Imelda Staunton, ...

De televisieserie Downton Abbey was zes seizoenen lang een enorm succes, mede dankzij 3 Golden Globe Awards, 15 Primetime Emmy Awards, 69 Emmy-nominaties, een speciale BAFTA-award en een Guinness World Record voor de hoogst gewaardeerde TV-show. Downton Abbey volgt de familie Crawley en hun bedienden die bij hen inwonen op hun enorme landgoed in Engeland in de vroege jaren van de 20ste eeuw.

In deze idyllische wereld is het inmiddels 1926 en sluipt de moderne tijd stilletjes aan verder binnen: zo wordt de nanny al eens thuis gelaten. Alles is hier peis en vree, en het leven kabbelt zowel upstairs als downstairs rustig verder. Tot er een telegram arriveert dat het kasteel in rep en roer zet: de koning en koningin komen binnenkort logeren.

Zal het het personeel lukken om alles tijdig spic en span te krijgen? De gepensioneerde Carson, butler der butlers, keert terug om de boel te redden.

Kom nog eens genieten van de heerlijk ouderwetse Britse sfeer en al uw favoriete personages in deze speelfilm die een vervolg is op de wereldwijd geliefde serie. Enkel in de cinema!

Ter info: de film is ook perfect genietbaar als u de serie niet gezien hebt.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 7,50 € (iedereen) / Korte film: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac