Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
An offer you cant refuse (2)
Kuru cult night 4
Kuru cult night 4 (1)
Kuru cult night 4 (2)

Verwacht in studio skoop

list
Wes Anderson - Ned./Frans ondertiteld - 104 min.
Het is een echte Wes Anderson, zal iedereen opnieuw zeggen. En gelijk zullen ze hebben. U weet exact waarvoor u zal komen kijken: onversneden fun, absurde humor, doorgedreven esthetiek en een leuk avondje uit.

vanaf 14 juni

Avant-Première op woensdag 7 juni om 20u00
Klik hier voor tickets
list
Jonathan King - Ned. ondertiteld - 97 min.
Bloeddorstige schapen grazen zich een weg door het vlees van talloze plattelandsbewoners in deze uitzinnige Nieuw-Zeelandse horrorkomedie. Hilarische B-film waanzin voor fans van zowel 'Shaun of the Dead' als 'Shaun the Sheep', uit het land waar 10 keer zoveel schapen als mensen wonen.

KURU CULT NIGHT # 4
woensdag 7 juni om 22u15
Klik hier voor tickets
list
Damián Szifron - Ned. ondertiteld - 119 min.
Ondanks haar ambities worstelt de jonge FBI rechercheur Eleanor (Shailene Woodley) met demonen uit haar verleden die haar het leven zwaar maken. Wanneer ze wordt opgeroepen om een brutale misdaad te onderzoeken begint een bloedstollende jacht op een angstaanjagende massamoordenaar.

vanaf 7 juni
list
Sharon Kromotaroeno - Ned. ondertiteld - 75 min.
Documentaire over de Vlaamse dichter en auteur Koenraad Goudeseune (1965-2020), een nukkige romanticus die verscheidene romans, verhalen- en dichtbundels schreef.

Unieke vertoning op vrijdag 9 juni om 19u45
in aanwezigheid van de regisseur
Klik hier voor tickets
list
Kôji Fukada - Ned./Frans ondertiteld - 123 min.
Taeko leidt een rustig leven met haar gezin, tot een tragisch ongeval de lang verloren gewaande vader van haar zoontje terugbrengt in haar leven. Een verhaal over de afstand tussen mensen die naar elkaar reiken, in de nasleep van een tragedie die hen ver van zichzelf doet stranden.

vanaf 14 juni
list
Peter Sohn - Ned./Frans ondertiteld - 93 min.
In Element City leven lucht-, aarde-, wind- en vuurbewoners in harmonie samen. We maken kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wier vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.

vanaf 14 juni
Avant-Premières op 10/06 en 11/06 om 17u15
Klik op de gewenste datum voor tickets
list
Peter Sohn - Vlaamse versie - 93 min.
In Element City leven lucht-, aarde-, wind- en vuurbewoners in harmonie samen. We maken kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wier vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.

vanaf 14 juni
Studio Skoop Junior
Avant-Premières op 10/06 en 11/06 om 14u45
Klik op de gewenste datum voor tickets
list
Marta Savina - Ned. ondertiteld - 96 min.
Dit aangrijpende debuut van Marta Savina, dat zich afspeelt in het Sicilië van de jaren 1960, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die met geweld tot een huwelijk wordt gedwongen, maar vecht voor haar recht.

vanaf 21 juni
list
Charles Chaplin - Ned. ondertiteld - 105 min.
Een scherpe satire op alles van communisme tot aan consumentisme.
list
Noha Choukrallah/Anthony Schatteman/Wouter Bongaerts/Michèle Jacob/Niels Sabbe - Ned./Frans ondertiteld - 87 min.
Om de langste dag van het jaar te vieren nodigen we u uit om een duik te nemen in een zomers en kletsnat kortfilmprogramma. Water speelt de hoofdrol, maar is ook getuige van scènes vol verlangen, angst, gelach en tederheid. Laat je meeslepen door de zonnige - maar soms ook gespannen - sfeer!

Unieke vertoning op woensdag 21 juni om 20u00
Klik hier voor tickets
list
James Mangold - Ned./Frans ondertiteld - 142 min.
Waaghals/archeoloog Indiana Jones is terug! Het is het jaar 1969, het hoogtepunt van de ruimterace tussen de VS en de Sovjetunie. In een race tegen de klok om nog maar eens de wereld te redden, neemt Indiana Jones het op tegen een ex-Nazi die voor de NASA werkt.

vanaf 28 juni
list
Matthew J. Saville - Ned./Frans ondertiteld - 97 min.
Een emotioneel stukje cinema, waarin prachtig geacteerd wordt en levenswijsheden langzaam maar zeker uw onderbewustzijn binnen sijpelen. Het verhaal biedt geen verrassingen, maar heeft die ook niet nodig: de immer grootse Charlotte Rampling brengt de kijker van begin tot einde in vervoering.

vanaf 5 juli
list
Juan Diego Botto - Ned./Frans ondertiteld - 105 min.
Huisuitzettingen laten elk jaar tienduizenden Spaanse gezinnen in de kou. Het gespannen ensembledrama En los márgenes, geleid door doorleefde vertolkingen van Penélope Cruz en Luis Tosar, maakt een vuist tegen het sociale onrecht.

vanaf 5 juli
list
Jeremy Zag - Vlaamse versie - 105 min.
Twee Parijse tieners beschermen hun stad als vigilante superhelden, zonder daarbij hun identiteit aan iemand prijs te geven. Zelfs niet aan elkaar!

vanaf 5 juli
Studio Skoop Junior
Avant-Premières op 01/07 en 02/07 om 14u45
Klik op de gewenste datum voor tickets
list
Shô Miyake - Ned./Frans ondertiteld - 99 min.
Keiko werkt in een hotel als schoonmaakster. Ze is doof en communiceert via gebarentaal. In haar vrije tijd is ze een toegewijde bokser. Boksen is voor Keiko een manier van expressie in een wereld die geen rekening met haar houdt. Haar club is haar tweede thuis. Maar voor hoe lang nog?

vanaf 12 juli
list
Christopher McQuarrie - Ned./Frans ondertiteld - 156 min.
In dit zevende deel in de Mission: Impossible-reeks haalt de inmiddels 60-jarige Tom Cruise nog maar eens de waaghals in zich naar boven. Een wervelende, spectaculaire old-school avonturenfilm waarin Ethan Hunt en zijn team hun meest gevaarlijke missie tot nu toe ondernemen.

vanaf 12 juli
list
Marianne Sand - Ned. gesproken - 80 min.
In dit gloednieuwe zomerse avontuur gaan de vrolijke kleuters Casper en Emma samen met hun knuffels Mevrouw Konijn en Welpje op reis naar het eiland Malta. Daar vinden ze iets heel bijzonders: een gouden ring! Zou deze ring uit de gezonken stad Atlantis komen, zoals een visser beweert?

vanaf 12 juli
Studio Skoop Junior
list
Christopher Nolan - Ned./Frans ondertiteld - ? min.
De nieuwe film van Christopher Nolan, waar reikhalzend wordt naar uitgekeken, vertelt het verhaal van J. Robert Oppenheimer, de ‘vader van de atoombom’, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met wederom Nolans lievelingsacteur, de weergaloze Cillian Murphy, in de hoofdrol.

vanaf 19 juli
list
Greta Gerwig - Ned./Frans ondertiteld - ? min.
In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

vanaf 19 juli
list
Frauke Finsterwalder - Ned./Frans ondertiteld - 132 min.
Eind 19e eeuw woont keizerin Elisabeth van Oostenrijk-Hongarije - beter bekend als Sisi - in een aristocratische vrouwencommune in Griekenland. Gravin Irma wordt erheen gestuurd om Sisi's metgezel te zijn, en zij raakt in de ban van de excentrieke en extravagante kluizenaarster.

vanaf 2 augustus
list
Benjamin Quabeck & Mette Tange - Ned. gesproken - 84 min.
Ricky, een onverschrokken jonge mus geadopteerd door een familie ooievaars, gaat op een episch avontuur in het hart van Afrika. Samen met zijn trouwe vrienden Olga de dwerguil en Kiki de discoparkiet gaat hij op zoek naar een legendarisch juweel…

vanaf 2 augustus
list
Alain Ughetto - Ned. ondertiteld - 70 min.
Regisseur Alain Ughetto creëerde een prachtige, ontroerende liefdesbrief aan zijn ouders en grootouders die in een piepklein dorpje in het noorden van Italië woonden en hun hele leven met hun handen werkten. Een volkomen terechte winnaar van de European Film Award voor beste Animatiefilm van Europa.

vanaf 9 augustus
list
Ira Sachs - Ned./Frans ondertiteld - 91 min.
Het huwelijk van een homokoppel wordt dooreen geschud wanneer een van hen een passionele relatie begint met een jonge vrouw. Een charmante, poëtische, sexy, hilarische en hartverscheurende film die zindert van originaliteit.

vanaf 16 augustus
list
Lindsay MacKay - Ned./Frans ondertiteld - 110 min.
Een relatie met meerdere hoeken, muziek en een creatief plot, daar draait het allemaal rond in deze verrassend goede romcom.

vanaf 16 augustus

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art