Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Nieuwsbrief-herabonneer2
Tout sest bien passe ffot wit
Rechterkolom-2
Rechterkolom

Verwacht in studio skoop

list
Jivan Avetisyan - Ned. ondertiteld - 95 min.
Robert, een Duitse journalist, keert terug naar Artsakh waar na 22 jaar wapenstilstand opnieuw oorlog is uitgebroken. Hij ontmoet er een jonge operazangeres. Er ontvlamt een romance tussen hen, maar Robert wordt door wroeging geplaagd.

Unieke voorstelling ten voordele van een goed doel in Armenië
op vrijdag 01/10 om 20u
Klik hier voor tickets.
list
Philippe Lacôte - Ned./Frans ondertiteld - 93 min.
"La Maca" is in van de meest overbevolkte gevangenissen van West-Afrika. Een jonge gevangene moet er zijn celgenoten een nacht lang vermaken met een verhaal. Als ze niet tot zonsopgang aan zijn lippen hangen, moet hij dat bekopen met de dood.

Vanaf 6 oktober
list
Joachim Lafosse - Ned. ondertiteld - 115 min.
Leïla en Damien houden zielsveel van elkaar. Damien is bipolair en dat zorgt voor veel onrust - niet alleen voor hemzelf, maar voor het hele gezin. Toch proberen ze samen verder te leven.

Vanaf 6 oktober
list
Jonas Baeckeland - Ned./Frans ondertiteld - 100 min.
Ismail Abdoul is een getalenteerde bokser. Zowel in de liefde als professioneel gaat het hem voor de wind. Maar desondanks raakt hij gaandeweg meer en meer verstrikt in een web van leugens en geweld.

Vanaf 16 oktober
list
Leos Carax - Ned./Frans ondertiteld - 139 min.
Een gelukkig en glamoureus celebrity-koppel krijgt een dochter. Dat blijkt een mysterieus meisje met een uitzonderlijke gave te zijn, dat hun leven grondig op zijn kop zal zetten.

Vanaf 20 oktober
list
Xavier Giannoli - Ned. ondertiteld - 144 min.
Een jonge onbekende dichter in het 19e-eeuwse Frankrijk gaat zijn geluk beproeven in Parijs, maar hij komt er al snel achter dat de wetten van het geld en de valse schijn aloverheersend zijn. Een schitterende bewerking van het gelijknamige boek van Balzac.

vanaf 23 oktober
list
Pierre Pirard - Ned./Frans ondertiteld - 91 min.
Verhalen uit de vier hoeken van de wereld over mensen die in vrede met elkaar samen leven, ook al zijn ze heel verschillend. Is een harmonieuze, multi-identitaire wereld onze toekomst? Kunnen wij daar zelf toe bijdragen? Warm aanbevolen!

Vanaf 23 oktober
list
Lee Joon-ik - Engels ondertiteld - 126 min.
Het is 1801, op het Koreaanse eiland Heuk-san-do. Een geleerde ontmoet een jonge visser die oneindig veel weet over de zee en een enorme bewondering heeft voor het confucianisme.

Unieke vertoning op 25/10 om 19u30
Klik hier voor tickets.
list
Cho Kyung-hun - Engels ondertiteld - 85 min.
Met Beauty Water kan je in 20 minuten een schoonheid worden. Maar zoals het spreekwoord zegt: zo gewonnen, zo geronnen …

Unieke vertoning op 25/10 om 22u00
Klik hier voor tickets.
list
Lee Jong-pil - Engels ondertiteld - 110 min.
Midden jaren 1990 gaan drie kantoorbedienden, die pas afgestudeerd zijn van de middelbare school, samen Engelse les volgen om promotie te maken. Ze beginnen samen te werken om corruptie binnen hun onderneming aan het licht te brengen.

Unieke vertoning op 26/10 om 19u30
Klik hier voor tickets.
list
Lee Chang-dong - Engels ondertiteld - 139 min.
Mija woont met haar kleinzoon in een klein stadje. Ze volgt poëzieles en begint de wereld met heel andere ogen te bekijken. Maar dan wordt ze geconfronteerd met een erg harde realiteit en ze beseft dat het leven misschien toch niet zo mooi is als ze dacht.

Unieke vertoning op 26/10 om 22u00
Klik hier voor tickets.
list
Jan Verheyen & Lien Willaert - Originele versie - ? min.
William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra lijdt aan een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog maar een jaar te leven. De vader weigert de hoop op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie.

Vanaf 27 oktober
list
Edgar Wright - Ned./Frans ondertiteld - 116 min.
Een jonge vrouw slaagt erin om terug te keren in de tijd naar het Londen van de jaren '60. Maar daar is niets wat het lijkt... een spannende psychologische thriller van Edgar Wright ('Baby Driver', 'Shaun of the Dead').

Vanaf 27 oktober
list
Olivier Pairoux - Ned. ondertiteld - 97 min.
Een slimme 11-jarige jongen bouwt samen met zijn vriendin in het geheim een luchtballon, om aan zijn vader te bewijzen dat je je dromen niet zomaar kan laten varen.

Vanaf 27 oktober
list
Maksim Volkov & Viktor Glukhushin - Vlaamse versie - 90 min.
De koppige prinses Barbara is op zoek naar een knappe prins als ze gevangen wordt genomen door de gevaarlijke rover Bogey. Ze maakt van zijn leven een ware nachtmerrie... maar ze komen er ook achter dat de grens tussen liefde en haat flinterdun kan zijn.

Vanaf 27 oktober
list
Rachel Lang - Ned. ondertiteld - 106 min.
Ze komen van over de hele wereld, maar nu hebben ze één ding gemeen: het vreemdelingenlegioen, hun nieuwe familie. 'Mon Légionnaire' vertelt hun verhalen: van leven en liefde, van mannen en vrouwen, van vechten voor het vaderland.

Vanaf 10 november
list
Valérie Lemercier - Ned. ondertiteld - 123 min.
In de familie van Aline is muziek alomtegenwoordig. En wanneer ze opgroeit, ontdekken ze haar gave: een gouden stem. Deze fictieve biopic is los-vast gebaseerd op het leven van Céline Dion.

Vanaf 10 november
list
Niels van Koevorden & Sabine Lubbe Bakker - Originele versie - 100 min.
De ontroerende verfilming van de bestseller van Griet Op de Beeck, over een meisje dat alles doet om iedereen rond haar gelukkig te maken, maar daarbij zichzelf wegcijfert.

Vanaf 17 november
list
Ridley Scott - Ned. ondertiteld - ? min.
Drie decennia van liefde, verraad, decadentie, wraak, en uiteindelijk moord: topregisseur Ridley Scott vertelt het verhaal van mode-familie Gucci en legde daarvoor zijn hand op een topcast.

Vanaf 24 november
list
Mia Hansen-Løve - Ned. ondertiteld - 112 min.
Een koppel filmmakers trekt naar het eiland van Ingmar Bergman om er aan een scenario te werken. Maar naarmate hun scripts vorderen, begint de grens tussen fictie en werkelijkheid te vervagen.

Vanaf 24 november
list
Mohammad Rasoulof - Ned./Frans ondertiteld - 151 min.
Deze winnaar van de Gouden Beer (Berlijn 2020) onderzoekt moraliteit, de doodstraf, en hoe vrij iemand kan zijn onder het juk van een despotisch regime. Het gekwelde Iran blijft fantastische films voortbrengen. Niet te missen.

Vanaf 1 december
list
Radu Jude - Ned./Frans ondertiteld - 106 min.
De winnaar van de Gouden Beer (Berlijn 2021) is een onconventionele, licht ontvlambare mix van grove humor en bijtende commentaar op de hypocrisie van onze maatschappij.

Vanaf 15 december

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 7,50 € (iedereen) / Korte film: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac