Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rechterkolom zomerfestival cover zonder rand zonder bovendeel
Airco zalen 3
Ap rechterkolom-2

Verwacht in studio skoop

list
Jordan Peele - Ned./Frans ondertiteld - 130 min.
De bewoners van een afgelegen Californische vallei zijn getuige van een angstaanjagend bovennatuurlijk fenomeen. Wat volgt is een nachtmerrie van epische proporties. De langverwachte, bloedstollende nieuwe film van Jordan Peele ('Get Out')!

Avant-premières van 12 t.e.m. 15 augustus!
list
Olivia Newman - Ned./Frans ondertiteld - 125 min.
In de moerassen van North Carolina leeft een meisje dat zichzelf helemaal alleen heeft opgevoed. Als een jonge man dood wordt aangetroffen, is ze hoofdverdachte nummer één. Maar wat heeft zich werkelijk afgespeeld?

Vanaf 17 augustus
list
Mariano Cohn & Gastón Duprat - Ned./Frans ondertiteld - 114 min.
Een miljardair besluit een film te maken en engageert de allerbesten: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywoodster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!

Vanaf 17 augustus
list
Jean Becker - Ned. ondertiteld - 95 min.
Het portret van een 'monstre sacré', Jules Maugin, een acteur die in de jaren '70 op het hoogtepunt van zijn roem was. Achter de beroemde persoonlijkheid, de grote mond en de entourage zit de intimiteit van een gewone mens, die wordt blootgelegd.

Vanaf 24 augustus
list
Dominik Moll - Ned. ondertiteld - 115 min.
Elke rechercheur krijgt vroeg of laat te maken met een een zaak die hem blijft achtervolgen, en die hem meer dan andere pijn doet. Voor Yohan is dat de onopgeloste moord op Clara. Maar één ding is zeker: het misdrijf vond plaats in de nacht van de 12de.

Vanaf 31 augustus
list
Hans Herbots - Ned./Frans ondertiteld - 120 min.
Kiki is een duikster gespecialiseerd in forensisch duiken en het bergen van lijken. Wanneer ze een afgehakte hand opvist uit een Brussels kanaal, wordt ze meegezogen in een kolkende reeks gebeurtenissen waar ze niet ongeschonden kan uitkomen…

Vanaf 7 september
list
Michel Franco - Ned./Frans ondertiteld - 83 min.
Een Brits gezin is op vakantie in Mexico. Als een noodgeval hun vakantie in het water doet vallen worden de spanningen binnen het gezin ten top gedreven.

Vanaf 7 september
list
Arnaud Demuynck & Rémi Durin - Ned. gesproken - 43 min.
Wanneer Konijn zijn intrek neemt in de boom van Eekhoorn worden ze niet alleen buren, maar ook beste vrienden. Ze houden beiden van lekker eten en goed gezelschap. Maar Vos ligt op de loer! Met nog 3 andere korte filmpjes waarin wortels centraal staan.

Vanaf 7 september
list
Christian Tafdrup - Ned./Frans ondertiteld - 97 min.
Een Deens gezin gaat logeren bij een Nederlands gezin dat ze ontmoet hebben op vakantie. Het duurt echter niet lang voordat de reünie uit de hand begint te lopen, als blijkt dat de Nederlanders zich op vakantie heel anders voordeden dan ze werkelijk zijn.

Vanaf 14 september
list
Laure Portier - Ned./Frans/Engels ondertiteld - 78 min.
Arnaud is op zoek naar zijn plaats in de maatschappij. ‘Soy Libre’ toont zijn onstilbaar verlangen naar vrijheid tijdens een bijna tien jaar durende zoektocht die hem van Noord-Frankrijk over Spanje naar Peru brengt.

Vanaf 14 september
list
Brett Morgen - Ned./Frans ondertiteld - 140 min.
'Moonage Daydream' dompelt u onder in de unieke visuele en muzikale wereld van David Bowie. Regisseur Brett Morgen kreeg onbeperkt toegang tot de volledige persoonlijke archieven van de man zelf: meer dan 5 miljoen tekeningen, opnames en dagboeken!

Vanaf 14 september
list
Tom George - Ned./Frans ondertiteld - 98 min.
In het Londense West End van de jaren ‘50 worden de voorbereidingen voor de verfilming van een succesvol toneelstuk abrupt onderbroken wanneer de uit Hollywood overgekomen regisseur wordt vermoord.

Vanaf 14 september
list
Onze Natuur - Ned. gesproken - ? min.
‘Onze Natuur, De Film’ is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten.

Vanaf 21 september
list
Olivia Wilde - Ned./Frans ondertiteld - 125 min.
Een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles, bijgestaan door een indrukwekkende en uitmuntende cast.

Vanaf 21 september
list
Ruben Östlund - Ned./Frans ondertiteld - 147 min.
Ruben Östlund ontleedt op brute, maar grappige wijze het klassesysteem en zet de superrijken in hun hemd. 'Triangle of Sadness' kreeg in Cannes een staande ovatie die 8 minuten aanhield, en won er de Gouden Palm.

Vanaf 28 september
list
Daniel Snaddon & Max Lang - Ned. gesproken - 50 min.
Een slak wil de wereld ontdekken. Samen met de walvis wordt het een spannende reis langs ijzige bergen, gloeiende vulkanen en tropische eilanden. Dan gaat het vreselijk mis... Samen met nog 3 andere mooie korte animatiefilms.

Vanaf 28 september
list
Adil El Arbi & Bilall Fallah - Ned./Frans ondertiteld - 135 min.
Na hun Hollywood avonturen stelden Adil & Bilall dit jaar in Cannes ‘Rebel’ voor. Het is hun eerste Belgische film sinds ‘Patser’ en hun eerste echte drama sinds ‘Black’.

Vanaf 5 oktober
list
Gina Prince-Bythewood - Ned./Frans ondertiteld - 144 min.
'The Woman King' vertelt het merkwaardige verhaal van de Agojies, een legereenheid die volledig uit vrouwen bestond en wereldvermaard was voor haar strijdvaardigheid. Ze beschermden het Afrikaanse koningkrijk Dahomey in de jaren 1800.

Vanaf 12 oktober

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art