Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Avant-premiEre

Verwacht in studio skoop

list
Joseph Kosinski - Ned./Frans ondertiteld - 131 min.
De sequel van TOP GUN in Studio Skoop?! Nee, wij zijn niet zot geworden. Dit is simpelweg dé blockbuster die u gezien moet hebben in een cinemazaal. “Top Gun: Maverick” krijgt dan ook zonder verpinken de Studio Skoop 'seal of approval'. FAN-TAS-TISCH!

Avant-Première op 24/05 om 21u00!
Klik hier voor tickets

Vanaf 25 mei in onze zalen
list
Matti Geschonneck - Ned. ondertiteld - 108 min.
Op de Conferentie van Wannsee werd heel zakelijk besproken hoe de Holocaust praktisch moest worden georganiseerd. Ze duurde minder dan 2 uur. Alle dialogen komen letterlijk uit de notulen van de vergadering, die bewaard zijn gebleven. Onthutsend.

Vanaf 25 mei
list
Christophe Hermans - Ned. ondertiteld - 81 min.
Ludivine Sagnier imponeert als een alleenstaande moeder die worstelt met een bipolaire stoornis in 'La Ruche', het langspeeldebuut van kortfilm- en documentairemaker Christophe Hermans. Een intiem, aangrijpend en melancholisch coming-of-agedrama.

Vanaf 1 juni
list
Alex Garland - Ned./Frans ondertiteld - 100 min.
Een jonge vrouw trekt zich na de dood van haar ex-man terug op het Britse platteland. Daar wordt haar rust verstoord wanneer het lijkt alsof iets of iemand haar stalkt. Wat begint als een sluimerende dreiging wordt al snel een regelrechte nachtmerrie.

Vanaf 8 juni
list
Uberto Pasolini - Ned./Frans ondertiteld - 96 min.
Een alleenstaande jonge vader komt te weten dat hij niet lang meer te leven heeft en gaat op zoek naar het perfecte pleeggezin voor zijn zoontje. Ondanks het onderwerp helemaal niet melodramatisch, maar prachtig. Een absolute aanrader.

Vanaf 8 juni
list
Quentin Dupieux - Ned. ondertiteld - 74 min.
Alain en Marie verhuizen naar het huis van hun dromen. Maar in de kelder wacht hen een verrassing van jewelste.

Vanaf 15 juni
list
Fernando León de Aranoa - Ned./Frans ondertiteld - 120 min.
Om een prijs voor zakelijke uitmuntendheid te winnen bemoeit een weegschalenfabrikant zich schaamteloos met het privéleven van zijn medewerkers en overschrijdt daarbij elke grens. Onbewust zet hij een explosieve kettingreactie in gang, met wilde gevolgen.

Vanaf 15 juni
list
Angus MacLane - Ned./Frans ondertiteld - 100 min.
Het verhaal van actiefiguur Buzz Lightyear kwam tot een einde met de film Toy Story 4. Maar het verhaal van de echte Space Ranger moest nog verteld worden. Daar komt in juni verandering in! Originele versie.

Vanaf 15 juni
list
Angus MacLane - Vlaamse versie - 100 min.
Het verhaal van actiefiguur Buzz Lightyear kwam tot een einde met de film Toy Story 4. Maar het verhaal van de echte Space Ranger moest nog verteld worden. Daar komt in juni verandering in! Vlaamse versie.

Vanaf 15 juni
list
Baz Luhrmann - Ned./Frans ondertiteld - ? min.
Baz Luhrmann verkent het leven en de muziek van Elvis Presley, met nadruk op zijn complexe relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker. Daarbij staat nog één van de belangrijkste mensen in het leven van Elvis centraal: Priscilla Presley.

Vanaf 22 juni
list
Maria Schrader - Ned./Frans ondertiteld - 108 min.
Deze speelse romantische komedie speelt zich af in de nabije toekomst. Een wetenschappelijk medewerkster van het Pergamonmuseum in Berlijn krijgt, een beetje tegen haar wil, een robot als partner 'toegewezen'...

Vanaf 29 juni
list
Michelangelo Frammartino - Ned./Frans ondertiteld - 93 min.
Een bijna woordeloos pareltje van organische schoonheid, dat raakt aan het mystieke. 'Il Buco' is een kroniek van een bezoek aan de ongekende dieptes van het leven en de natuur, en toont twee grote reizen naar het innerlijke, parallel aan elkaar.

Vanaf 29 juni
list
François Ozon - Ned. ondertiteld - 85 min.
François Ozon herinterpreteert de klassieker 'Die bitteren Tränen der Petra von Kant' van Rainer Werner Fassbinder uit 1972. Een beroemde filmregisseur wordt verliefd op een jonge man en wil hem helpen doorbreken in de filmwereld...

Vanaf 6 juli
list
Kyle Balda, Brad Ableson & Jonathan del Val - Vlaamse versie - 90 min.
Het nooit eerder vertelde verhaal van een 12-jarige jongen die ervan droomt om een superschurk te worden: de ‘origin story’ van Gru en zijn Minions.

Vanaf 6 juli
list
Giordano Gederlini - Ned. ondertiteld - 100 min.
Een Brusselse 'urban thriller' over een metrobestuurder die op zoek gaat naar het waarom achter de zelfdoding van zijn zoon en daarbij wordt geconfronteerd met gewelddadige criminelen.

Vanaf 13 juli
list
Jordan Peele - Ned./Frans ondertiteld - ? min.
De bewoners van een afgelegen ranch in het binnenland van California doen een griezelige, bloedstollende ontdekking: een mysterieuze kracht die menselijk en dierlijk gedrag beïnvloedt. De langverwachte nieuwe film van Jordan Peele ('Get Out')!

Vanaf 20 juli
list
Jared Stern, Sam Levine - Vlaamse versie - 100 min.
Krypto de Superhond en Superman zijn elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Maar dan wordt Superman ontvoerd...

Vanaf 27 juli
list
Olivia Newman - Ned./Frans ondertiteld - ? min.
In de moerassen van North Carolina leeft een meisje dat zichzelf helemaal alleen heeft opgevoed. Als een jonge man dood wordt aangetroffen, is ze hoofdverdachte nummer één. Maar wat heeft zich werkelijk afgespeeld?

Vanaf 10 augustus

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac