Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Acht bergen rechterkolom3
Rechterkolom-2
Rechterkolom

Verwacht in studio skoop

list
Sophie Hyde - Ned./Frans ondertiteld - 97 min.
Een simpel en eerlijk script over essentiële menselijke interactie. Een fijne acteursfilm, die langzaam maar zeker zal uitgroeien tot de publiekslieveling van 2022...

vanaf 30 november
list
Emily Atef - Ned. ondertiteld - 123 min.
Hélène wordt prompt geconfronteerd met haar eigen sterfelijkheid en is het noorden kwijt. Twee topacteurs brengen een delicaat onderwerp poëtisch in de bespreekbaarheid.

vanaf 30 november
list
George A. Romero - Engels ondertiteld - 101 min.
Gents horrorcollectief Kuru kaapt Studio Skoop de komende maanden en blaast nieuw leven in een aloude traditie: een laatavond Kuru Cult Night. Eerste op het programma: 'Day Of The Dead'.

Unieke vertoning i.s.m. Kuru op woensdag 30/11 om 22u00
Klik hier voor tickets
list
Hirokazu Kore-eda - Ned./Frans ondertiteld - 129 min.
De meest mature film die de grootmeester van het familiedrama - Hirokazu Kore-eda - ooit opleverde zal uw moreel kompas doen ronddraaien als nooit tevoren.

vanaf 7 december
list
Thomas M. Wright - Ned./Frans ondertiteld - 117 min.
Tussen twee vreemden ontstaat een innige vriendschap. Voor de uitgebluste Henry is het een droom die uitkomt - zijn nieuwe maat Mark wordt zijn redder en bondgenoot. Wat hij niet weet, is dat ze geen van beiden zijn wie ze lijken...

vanaf 7 december
list
Felix van Groeningen & Charlotte Vandermeersch - Ned./Frans ondertiteld - 147 min.
De winnaar van de Prijs van de Jury in Cannes is het verhaal van de vriendschap tussen Pietro en Bruno, een jongen uit de stad en één uit de bergen. Een tocht in liefde en eenzaamheid, langs afkomst en bestemming, over vriendschap, leven en dood heen.

vanaf 14 december

Exclusieve vertoning met voorwoord door Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch op vrijdag 16 december om 19u30.
Klik hier voor tickets
list
Georgi Gitis - Ned. gesproken - 90 min.
Op kerstavond doet Marie een wens: ze wil een zorgeloos leven. Plots wordt ze verkleind tot de grootte van haar speelgoed, dat tot leven komt. Haar oude houten notenkrakertje blijkt een betoverde prins! Een magisch, winters sprookje voor de hele familie.

vanaf 14 december
list
Marie Kreutzer - Ned./Frans ondertiteld - 113 min.
Als Keizerin Sissi op haar veertigste verjaardag merkt dat ze - ondanks haar steeds strakker aangetrokken korset - wordt weggezet als 'ouderwets', gaat ze op zoek naar de opwinding van haar jeugd. Al snel ontpopt ze zich tot 'influencer' avant la lettre.

vanaf 21 december
list
Charles Chaplin - Ned. ondertiteld - 72 min.
THE CIRCUS is een film met alle bekende ingrediënten die Chaplins films zo succesvol en geliefd maakten.

vanaf 21 december
Charlie Chaplin Restored
list
Toby Genkel & Sean McCormack - Ned. gesproken - 86 min.
Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, en toch zijn ze beste vrienden. In een ark vol dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vasteland, en het eten begint op te raken. Een grappige, spannende film voor het hele gezin.

vanaf 21 december
list
Saim Sadiq - Ned./Frans ondertiteld - 126 min.
De eerste Pakistaanse film die ooit in de officiële selectie van Cannes vertoond werd, is een gevoelig debuut over een man die verliefd wordt op een transvrouw. De film werd wereldwijd gelauwerd, zo ook in Cannes (Juryprijs 'Un Certain Regard', Queer Palm)

vanaf 28 december
list
Oliver Hermanus - Ned./Frans ondertiteld - 102 min.
De Japanse klassieker 'Ikiru' van Kurosawa, maar dan in het Londen van de jaren '50. Regisseur Oliver Hermanus ('Skoonheid', 'Moffie') maakte er een waardige herwerking van, die tot tranen toe beroert.

vanaf 28 december
list
Martin McDonagh - Ned./Frans ondertiteld - 109 min.
Als Colm op een dag abrupt een punt zet achter een levenslange vriendschap, is zijn maat Pádraic ontredderd. Troosteloos, absurd, en super grappig - misschien wel de beste film van Martin McDonagh ('In Bruges', 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri').

vanaf 4 januari
list
Carla Simón - Ned./Frans ondertiteld - 120 min.
In haar semi-autobiografische Gouden Beer-winnaar deelt de Catalaanse cineaste Carla Simón zachtmoedig en liefdevol het lief en leed van een familie perzikentelers. Samen moeten ze het hoofd bieden aan de onzekere toekomst van hun traditionele levenswijze.

vanaf 18 januari

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art