Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Cafe19u-weekend14u
Doculatino-2
Opera ballet film 2

Verwacht in studio skoop

list
Sue Williams - Ned. ondertiteld - 73 min.
Mensen zijn steeds meer vergroeid met allerlei elektronica. Dat heeft vele voordelen, maar gaat ook ten koste van het milieu en onze gezondheid.

unieke vertoning op woensdag 20 november om 20u00
list
Bill Condon - Ned./Frans ondertiteld - 109 min.
Wie wordt door wie bedrogen in dit spannende drama? Voor het eerst worden levende legendes Helen Mirren en Ian McKellen verenigd op het witte doek, en de vonken vliegen er van af.

vanaf 20 november
list
Jean-Christophe Roger & Julien Cheng - Ned. gesproken - 48 min.
Vier nieuwe winterse verhalen over het ongewone, stijlvolle duo Ernest & Célestine. Deze keer nemen ze je mee naar een prachtige winterwereld.

vanaf 20 november in het kader van 'De Filmstones'
list
Cosima Dannoritzer - Ned. ondertiteld - 86 min.
Dagelijks worden er enorme hopen giftig elektronisch afval gedumpt in Afrika en Azië. Illegale recyclage is big business maar heeft grote schadelijke gevolgen voor mens en milieu.

unieke vertoning op woensdag 27 november om 20u00
list
Rian Johnson - Ned./Frans ondertiteld - 130 min.
De nieuwe film van Rian Johnson is een hyperintelligente mix van murder mystery en humor, die spannend blijft tot de laatste seconde.

vanaf 27 november
list
Hendrik Willemyns - Ned./Frans ondertiteld - 90 min.
Een jonge vrouw verkoopt haar ziel aan de muziekindustrie, maar al haar dromen worden aan flarden gereten. Een merkwaardig debuut van onze landgenoot Hendrik Willemyns (Arsenal)!

vanaf 27 november
list
Edward Norton - Ned./Frans ondertiteld - 144 min.
Een privédetectieve met Tourette-syndroom onderzoekt de moord op zijn baas in het New York van de Fifties, in een decor dat zo uit het penseel van Edward Hopper had kunnen komen.

vanaf 4 december
list
Greg Tiernan & Conrad Vernon - Vlaamse versie - 87 min.
De griezelige, iconische familie Addams herdefinieert de betekenis van de frase 'een goede buur' in hun nieuwe, geanimeerde versie.

vanaf 4 december
list
Lise I. Osvoll - Ned. gesproken - 66 min.
Klara is een jonge stadskoe. Wanneer ze haar vader bezoekt op het platteland, moet ze daar een hoop mysteries ontrafelen om zijn boerderij te redden.

vanaf 4 december in het kader van 'De Filmstones'
list
Joe Wright - Ned. ondertiteld - 129 min.
In samenwerking met Opera Ballet Vlaanderen, Amarant en Cartoon's presenteert Studio Skoop een boeiende selectie films, geïnspireerd door de voorstellingen op de affiche van de opera. Deel 2: de onverhulde grandeur van Joe Wright's Anna Karenina

Unieke vertoning op zondag 8 december om 14u30
list
Karim Aïnouz - Ned./Frans ondertiteld - 139 min.
Rio de Janeiro, 1950. Twee hechte zussen worden van elkaar gescheiden. Terwijl ze elk apart verder leven en hun dromen najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. Bekroond met de Prix Un Certain Regard (Cannes 2019).

vanaf 11 december
list
Halina Reijn - Ned. gesproken - 108 min.
Na vijf jaar staat een veroordeelde verkrachter op het punt om, gerehabiliteerd, de gevangenis te verlaten. Zijn psychologe vertrouwt hem voor geen haar maar raakt desondanks toch helemaal verstrikt in een duister machtsspel met de manipulatieve kerel.

vanaf 11 december
list
Hans Petter Moland - Ned./Frans ondertiteld - 123 min.
Een treurende weduwnaar verhuist naar het platteland, waar een onverwachte ontmoeting oude herinneringen in hem wakker maakt.

vanaf 18 december
list
Tom Hooper - Ned./Frans ondertiteld - ? min.
Het moest er ooit van komen: de ongelofelijk populaire Broadway-musical 'Cats' is nu ook te zien op het grote doek. Met een sterrencast om U tegen te zeggen!

vanaf 18 december
list
Rasmus A. Sivertsen - Ned. gesproken - 80 min.
In hun derde film planten Solan & Ludwig de Noorse vlag op de maan. Opnieuw een hilarisch avontuur vol gekke plottwists en koddige personages, nostalgische animatie, pittige commentaren en doldwaze humor. Uiterst geschikt voor jong en oud!

vanaf 18 december in het kader van 'De Filmstones'
list
Nick Bruno & Troy Quane - Vlaamse versie - ? min.
Als de beste spion ter wereld in een duif wordt veranderd, moet hij op zijn sullige gadget-uitvinder rekenen om de wereld te redden.

vanaf 25 december
list
Yi'nan Diao - Ned./Frans ondertiteld - 113 min.
Vijf jaar na zijn verrassende Gouden Beer voor 'Black Coal, Thin Ice' heeft de Chinese meesterstilist Yi'nan Diao eindelijk een nieuwe film klaar. Het werd een intrigerende film noir die tegelijk een ongenadige doorlichting is van het hedendaagse China.

vanaf 1 januari
list
Greta Gerwig - Ned./Frans ondertiteld - 135 min.
Vier zussen worden volwassen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog, en zijn vast besloten hun eigen leven te leiden. Deze nieuwe bewerking van het geliefde boek van Louisa May Alcott door Greta Gerwig ('Lady Bird') is tijdloos en toch erg actueel.

vanaf 1 januari
list
Guillaume Maidatchevsky - Ned. gesproken - 86 min.
Een prachtige natuurdocumentaire over het eerste levensjaar van een rendier.

vanaf 15 januari in het kader van 'De Filmstones'
list
Aleksandr Sokoerov - Ned. ondertiteld - 134 min.
In samenwerking met Opera Ballet Vlaanderen, Amarant en Cartoon's presenteert Studio Skoop een boeiende selectie films, geïnspireerd door de voorstellingen op de affiche van de opera. Deel 3: een beklijvende analyse van de onverzadigbaarheid van de mens.

Unieke vertoning op zondag 16 februari om 14u30
list
Julian Rosefeldt - Ned. ondertiteld - 95 min.
Een bijzondere, humoristische audiovisuele ervaring waarin leidende denkbeelden over kunst en maatschappij handzaam worden vervat. De virtuoze Cate Blanchett vertolkt alle 13 rollen.

Unieke vertoning op zondag 28 juni om 14u30

Prijzen Algemeen tarief: 9,50 €
Reductie tarief: 7,50 €
Filmstones: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac