Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Elemental (NV)

Peter Sohn - Verenigde Staten - 2023 - 93 min.
Animatiefilm in Vlaamse versie

Disney en Pixar’s “Elemental” is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wier vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt. Gaandeweg komen ze te weten dat ze heel veel gemeenschappelijk hebben, ondanks het feit dat ze tegenpolen zijn.

De nieuwste telg van Pixar, de 27ste langspeler reeds, neemt ons opnieuw mee op een reis van ‘heart, mind & soul’, waarin we meer te weten komen over onszelf, anderen en de wereld via fantastische universa en lieflijke geanimeerde personages. Peter Sohn, die ook ‘The Good Dinosaur’ regisseerde, trotseert de elementen en voegt een vleugje magie toe aan deze instant classic.

In het kader van STUDIO SKOOP JUNIOR
Vanaf 7 jaar

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art