Bezoek onze mobiele website

Fireheart

Theodore Ty & Laurent Zeitoun - Frankrijk/Canada - 2022 - 93 min.
Animatiefilm in Vlaamse versie

De 16-jarige Georgia woont in New York in de jaren ’20 en droomt ervan om als eerste vrouw ter wereld bij de brandweer te werken. Wanneer een mysterieuze brandstichter opduikt op Broadway, verdwijnen er plotseling brandweermannen uit de stad…

Georgia’s vader is gepensioneerd brandweerman, en de burgemeester van New York roept hem op om het onderzoek naar de mysterieuze verdwijningen te leiden. Georgia gaat het avontuur aan om haar vader te helpen en de stad te redden en vermomt zich als een jongen, ‘Joe’ genaamd. Samen met een groepje buitenbeentjes van de brandweer probeert ze de brandstichter te stoppen en de stad te redden. Zal het haar lukken?

Vanaf 6 jaar.

WEDSTRIJD!
Iedereen die in de maand augustus naar ‘Fireheart’ komt kijken, maakt kans om dit mooie brandweerman/vrouw-pak te winnen. Vul aan de kassa het deelnameformulier in! De gelukkige winnaar wordt uitgeloot op 1 september. Eén deelnameformulier per betalende bezoeker.

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art