Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Ik heb voor niks geschreven

Sharon Kromotaroeno - België - 2023 - 75 min.

Extra vertoning wegens groot succes op woensdag 6 september om 20u00
Tickets zijn hier te verkrijgen.

Documentaire over de Vlaamse dichter en auteur Koenraad Goudeseune (Ieper 1965- Gent 2020), een nukkige romanticus die verscheidene romans, verhalen- en dichtbundels schreef.

Onder meer schrijvers Delphine Lecompte, Chrétien Breukers, Ingmar Heytze en uitgever Hans van Willigenburg geven postuum een beeld van Goudeseune; een niche-auteur die een aanzienlijk poëtisch oeuvre schiep, maar gedurende zijn leven het grote publiek niet wist te bereiken. De 55 minuten durende documentaire laat zien dat Koenraad Goudeseune een onmisbare plek inneemt binnen de Nederlandstalige literatuur, hoewel hij bij leven niet veel erkenning voor zijn werk kreeg. Hij schreef maar liefst tien romans en zeven dichtbundels, die onder meer gepubliceerd zijn door de uitgevers Atlas-Contact, Douane en Leesmagazijn.

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art